Używasz przestarzałej przeglądarki. Może nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś ją zaktualizować lub użyć alternatywnej przeglądarki .
Jeszcze ciut wczesniej Dyme było ale tam skład był sredni także pograłem i tam chyba strzeliłem raz w życiu szare..
Tak tylko pisze bo przecież KTO PYTAŁ? ;P
Widzę, że już nic Ci tego nie przetłumaczy skoro nie zrozumialeś posta Sapcio. "Najlepszy" w oczach każdego gracza oznacza co innego, dla Ciebie najlepsza w zeszłym roku była Greta i masz prawo do takiej oceny. Wolność i swoboda głosowania pozwala na taką samą ocenę każdemu użytkownikowi forum i...
Chyba jednak nie ;) bo ani tam nie grałem ani tym bardziej szarych nie robiłem. ;)
A skoro dawno mojego nicku nie widziałeś to raczej Ciebie z 2-3 lata na grepo nie było, bo rzeczywiście - choć na grepo pierwszy raz prawie 10 lat temu bylem - to później, od tego mniej więcej czasu raczej mocno...
Dusiek proszę uzupełnić swoje uzasadnienie - Helike również swoje zakończenie miało w roku poprzednim dlatego też Dziobak i Olo, nasi bracia syjamscy zrośnięci umiejętnością wysadzania bunkrów oraz spamowania discorda wygrali w zeszłym roku 3 (III) słownie: "czy" serwery. ;)