Patryk Pul 23. Gru 2011 Chociaż może po głębszym myśleniu wiem czemu jeśli chodzi w tym o sojusz hehe
Patryk Pul 23. Gru 2011 Aha, przebadasz?? trochę leniwy jestem... i środków brakuje:/ bym sobie zacumował tak aby wszedł po przerwie świątecznej
Aha, przebadasz?? trochę leniwy jestem... i środków brakuje:/ bym sobie zacumował tak aby wszedł po przerwie świątecznej
Haidex 23. Gru 2011 hehe no co ty ;d załóżmy ze traktuje Cie jak moja młodszą siostrę jesteś nie wiele starsza od niej ;p
hehe no co ty ;d załóżmy ze traktuje Cie jak moja młodszą siostrę jesteś nie wiele starsza od niej ;p
Patryk Pul 23. Gru 2011 Oki to jak się da to kolona śle, a miasto puste, nie wiesz?? bo widziałeś troszkę ostatnio się pusto u mnie w wiochach zrobiło:/
Oki to jak się da to kolona śle, a miasto puste, nie wiesz?? bo widziałeś troszkę ostatnio się pusto u mnie w wiochach zrobiło:/
Patryk Pul 23. Gru 2011 heh jak zwykle o mnie Haidex to miasto w okolice M55 dalej jest wystawione na 'sprzedaż' świąteczna?? bo akcja z no nie wypali na 99%
heh jak zwykle o mnie Haidex to miasto w okolice M55 dalej jest wystawione na 'sprzedaż' świąteczna?? bo akcja z no nie wypali na 99%