Posty profilowe Ostatnie aktywności Posty O mnie

• tam mieszkaja orzychodzi powiadomienie aby zatwierdzili robbia to i odrzuca platnosc jak temu zaradzic? dziekuje z gory za odpowiedz
    powiem w prost ,, jak to napraiwc czy sa jakies ustawienia lub przeglaadarka dana do wykupu premium dosam ze kilka razy normalnie wykupilem sa to karty z UK kolegow ktorzy
    witam pytanie odnosnie kupna zlotych monet , za kazdsdym razem ostatnio po wpisaniu danych karty ipotwierdzeniu na aplikacji bnku wtel odrzucaa platnosc na czerwono jest napisane blad transakcji? korzystam z kart kolegow poniewz kobieta moja sie nie zgadza ,
    spełniam warunki do kolonizacji mam wolne miasto ale jest na czerwono podświetlone i pokazuje że nie spełniam wymogów
    Mam pytanie, czy wysyłając wsparcie do podbijanego miasta wspieram wojska podbijanego czy podbijającego
    dostałem dzisiaj 12 pkt karnych??? za co??? może mi to ktoś wyjaśnić!!!
    Naruszenie Regulaminu gry art4 kodeksu jestem terroryzowana psychicznie przez gracza na świecie farsala johnybravomen, we wiadomościach priv pisze że nie da mi spokoju, ja rozumie że to jest gra, ale on i w nocy atakuje albo wcześnie rano, wykorzystuje swoją pozycje gra nie fair play, dyskryminuje mnie jako kobiete w "równej" walce, mimo że należe do niewielkiego sojuszu mam wsparcie tylko jednego gracza rakomat,
    Sorka, może nie tu trafiłem, ale jestem nowy i mam problem z grą, w każdym mieście mam zblokowane 2tyś mobilności handlowej z wiochami, z innymi miastami natomiast nie, o co kaman?
    Siema :) co tam ? Gratulacje z awansu na moderatora. Oby co sie dobrze pracowalo :)
    Lawinia1
    Hej.dzieki ale moderatorem jestem od 4lat :)
  • Wczytywanie…
  • Wczytywanie…
  • Wczytywanie…
Do góry