Wyniki wyszukiwania

1. diabeloos

Dyskusja na temat wydarzenia Dary Bogów 2025

dorocia Prosimy o przywrócenie bonusu "Rytuał: Zaangażowana Ludność" do puli "nagród za odkrycie" w Evencie
  2. diabeloos

Opinie, sugestie i propozycje związane z Grepolis World Masters

Kwalifikacje: Na każdym Rynku powinien być świat kwalifikacyjny na World Masters, z ustawieniami takimi jakimi będzie mieć świat World Masters. Top 3 Sojuszy dostaje zaproszenia na World Masters, Dzięki temu można nawet zrobić jakiś hype, porównania sojuszy z różnych Rynków itd. I zapki dostają...
  3. diabeloos

Dyskusja na temat nowego świata

dorocia Proponuje usunąć temat Pozdrawiam
  4. diabeloos

Dyskusja na temat nowego świata

Jakoś Niemcy mieli ostatni świat 6/6/5
  5. diabeloos

[Legalny] Grepolis Manager

dorocia może Pani pomoże, bo na pewno Pani pomyślnie uruchomiła skrypt zanim go Pani tutaj zamieściła, prawda?
  6. diabeloos

[Legalny] Grepolis Manager

Skrypt nie działa, chyba ze ja go źle zainstalowałem. Jeśli komuś się udało go odpalić to byłbym wdzięczny za wskazówki odnośnie instalacji, bo chciałbym zobaczyć jakie skrypt oferuje funkcje.
  7. diabeloos

[Potwierdzony i zgłoszony] Nieaktualizujący się stan jednostek w podglądzie miasta

Występuje cały czas, dzisiaj go doświadczyłem. W planerze też się jednostki nie aktualizują same z siebie, i w okienku wysyłania ataków/wsparć również. Dopiero po wejściu w koszary/port liczba jednostek się aktualizuje wszędzie.
  8. diabeloos

Zaakceptowane propozycje, ale nie zrealizowane przez ponad rok

Osobiście nie brał bym już pod uwagę propozycji z lat 2011-2015, bo w tych latach gra wyglądała zupełnie inaczej. Nie było bohaterów, dominacji, olimpu, kilku bogów, których teraz mamy, system farmienia wieśniaków był inny. Grało zdecydowanie więcej graczy niż teraz. "Czasy się zmieniły" i...
  9. diabeloos

Filtr Raportów

Wchodze w raporty. Chce pofiltrować raporty żeby widzieć np. tylko raporty ze szpiegowania. Więc zmieniam filtr z "Wszystkie" na "Akcja szpiegowska" Noi pofiltrowało, wszystko super, ale gdy rolką od myszki zjade w dół, że zamiast na pierwszej stronie jestem na 2-4 stronie to pokazują się...
  10. diabeloos

Zaakceptowane propozycje, ale nie zrealizowane przez ponad rok

Nie są, moja propozycja odnośnie podglądu poleceń (a właściwie to naprawa bugu) wisi tutaj od prawie 3 lat. Zgłosiłem to samo gdzieś indziej, otrzymałem w nieco ponad tydzień odpowiedź, że developerzy pracują nad usprawnieniem podglądu poleceń i moja propozycja zostanie wdrożona w życie razem z...
  11. diabeloos

Grepolis World Masters - rozmowy o świecie i nie tylko

To World Masters to tylko skok na kasę. Cały proces wejścia wygląda tak samo jakby ktoś chciał zacząć grać np. na Greckich Serwerach czyli: - 0 złota na koncie - 0 artefaktów Jedyna różnica jest taka, ze trzeba mieć zaproszenie żeby wejść na World Masters. Z racji iż ma się 0 złota na start...
  12. diabeloos

Dyskusja na temat planowanych zmian w równoważeniu Heraklesa

Dodam też, że jeśli teraz tam wychodzi ,że będzie można wygenerować Heraklesem po zmianach 1080 łask dziennie, to bym pozmieniał wartości tak, żeby maksymalna dzienna ilość wynosiła coś około 2000 łask. //dziękuję, przekazane//
  13. diabeloos

Dyskusja na temat planowanych zmian w równoważeniu Heraklesa

Bardzo dobra potrzebna zmiana. Nie jest to zdrowe dla gry, że gracze mogą sobie sztucznie generować dowolną ilość łask. //dziękuję, przekazane//
  14. diabeloos

[Zakończony] Gracz roku 2024 - Głosowanie i Wynik

a) diabeloos b) Milas, Pseira, Sidon, Bassai, Chios, Doriscos
  15. diabeloos

Wybierz urodzinowe ustawienia świata (typowanie luty 2025)

Zakończenie (Cuda / Dominacja / Olimp): Dominacja Prędkość gry końcowej (wolna / normalna / szybka): Normalna System podboju (Stary / Nowy): Nowy Prędkość świata (w zakresie 1-5): 5 Prędkość jednostek (w zakresie 1-5): 4 Prędkość handlu (w zakresie 1-4): 4 Limit członków sojuszu (w zakresie...
  16. diabeloos

[Zakończony] Gracz Roku 2024

a) diabeloos - Milas, Pseira, Sidon, Bassai, Chios, Doriscos b) Violla78 c) @Violla78 d) Jeśli miałbym swój sojusz, chciałbym w nim mieć właśnie takie osoby jak Violla. Viola to osoba, która nie gra dla własnej chwały, ale dla dobra sojuszu. Jej postawa pokazuje, że rozumie wartość współpracy i...
  17. diabeloos

Ustawienia nowego świata

Zakończenie (Cuda / Dominacja / Olimp): Cuda Prędkość gry końcowej (wolna / normalna / szybka): Normalna System podboju (Stary / Nowy): Nowy Prędkość świata (w zakresie 1-5): 4 Prędkość jednostek (w zakresie 1-5): 4 Prędkość handlu (w zakresie 1-4): 4 Limit członków sojuszu (w zakresie 15-100)...
  18. diabeloos

sklep z eventu

No ale dlaczego info dotyczące nagród za 15 lat grania było w artykule na Wiki objaśniającym Wydarzenie na 15-lecie Grepolis? I treść sugerowała, że nagrody są do zdobycia w Wydarzeniu A Błogosławieństwo Olimpu to nie jest nowa nagroda, bo przyznawana już była graczom za 12 lat gry.
  19. diabeloos

sklep z eventu

Ranking dzienny i Ogólny kończył się o 20:00, natomiast odliczanie do końca eventu (przy znaczku eventu po prawej stronie) było do 24:00. Jeśli event miał się kończyć jutro to odliczanie było by do jutra tak jak to było na poprzednich eventach. Nie warto czytać tego co jest tutaj podawane albo...
Do góry