Wyniki wyszukiwania

1. f i l i p

[Oczekiwanie na wyniki] Statki

E1-D4-H5-J7-G5-C8-F7-D6-I5-I7-B1
  2. f i l i p

Dyskusja na temat wydarzenia Dionizje 2022

zniechęcające to wydarzenie twórca wydarzenia na pewno premii nie dostanie ani 1 golda nie zarobią na mnie
  3. f i l i p

Świat jakiego dawno nie było

ci , którzy tęsknią za wolnym serwerem zapominają , że złotnicy zepsują im na takich ustawieniach całą zabawę
  4. f i l i p

Dyskusja na temat nowej aplikacji (hybrydowej) Grepolis

zgłoszenie dotyczy nowej aplikacji hybrydowej Ponadto dodatkowa rzecz : jak umieścić np. na forum sojuszu raport z ataku , który jest generowany przez opcje: opublikuj ?
  5. f i l i p

czy została dodana informacja ile surowców jest potrzebne aby wybudować kolejny budynek, gdy tych surowców brakuje ? czy została dodana informacja o czasie trwania aktualnych bonusów działających na miasteczku ? w/w informacje na komputerze pojawiają się po najechaniu na nie myszką bez żadnej...
  6. f i l i p

czy tutaj można zgłaszać uwagi do nowej aplikacji mobilnej ? jak dzisiaj przeczytałem , że stara aplikacja już nie długo przestanie być "wspierana" to troszkę się zniesmaczyłem obecnie mam obydwie zainstalowane ale nową wykorzystuje tylko do odbierania surowców z wiosek i czasem do...
  7. f i l i p

Dyskusja na temat wydarzenia Boskie Próby

dlaczego nie ma tłumaczenia ? producenta zakłada , że znamy język angielski ? zniechęca to troszeczkę ponadto ten evencik w momencie sypania cudaków jest niewypałem
  8. f i l i p

Dyskusja na temat nowego świata

hej, zbiera ktoś ekipę ? czas już abym jakiś serwer wygrał bo ostatnio ciągle baty dostaję
  9. f i l i p

Dyskusja na temat wydarzenia Spartańscy Zabójcy - lato 2022

taa, zauwazyli że nie było okreslonych progów w punktach honoru społecznosci i próbują to naprawić nowy serwer - Methoni :(
  10. f i l i p

Methoni - rozmowy o świecie i nie tylko

czy tylko mi wyzerowało ordery bitewne w wydarzeniu ?
  11. f i l i p

Dyskusja na temat wydarzenia Letnia Grepolympia 2022

pytanie techniczne stary podbój czy bonus do obrony ( pochodnia olimpijska ) działa na okupowanym mieście ? czyli czy okupujący , który jest w sojuszu np. z 10 % bonusem przenosi tę wartość do obrony w okupowanym mieście ? jestem prawie pewny , że NIE bo opis informuje że dotyczy to tylko miast...
  12. f i l i p

Dyskusja na temat aktualizacji gry.

JEDNA FAJNA RZECZ możliwość odbioru surowców ze wszystkich miasteczek jednym kliknięciem myszki dziękuję
  13. f i l i p

Rozmowa Ogólna

Przerwa Wielkanocna W zależności od daty Wielkanocy. w tym roku nie ma Wielkanocy ? chyba jest jak co roku, więc dlaczego nie ma żadnej informacji o czasie pokoju w tym czasie ?
  14. f i l i p

Dyskusja na temat nowego świata

podobają mi się te ustawienia, od jakiegoś czasu nawet mocno myślałem aby ponownie zagrać na starym
  15. f i l i p

Dyskusja na temat Zimowej Grepolympii.

MARNY TEN EVENCIK zdefiniowany pod 10 +- graczy z sojuszów którzy walczą o te bonusy a dla reszty graczy nagrody durnowate , jedynie bonus do PW jest fajny
  16. f i l i p

[Ulepszenie] Wybór świata

wystarczy cofnąć stronę i masz juz wybór
  17. f i l i p

Dion - rozmowy o świecie i nie tylko!

poczytaj w ogłoszeniach bo tu są trole więc nie wierz a Team ma opory aby to info było w pierwszym poście
  18. f i l i p

Wyszukiwanie gracza "ASCO2000" zwróciło 0 wyników
  19. f i l i p

p.s. dzisiaj nie jest 1 kwietnia Zapewne niedługo pojawi sie informacja , że z przyczyn technicznych serwer wystartuje jutro
  20. f i l i p

[Muzyka] Jaką muzykę lubicie?

Do góry