Wyniki wyszukiwania

1. Leito1939

Himera - rozmowy o świecie i nie tylko

Zapewniam że po słowach jakie cały czas czytam w moim sojuszu jak najbardziej w stu procentach żałuje. Przyjmuje je jako moją pokutę. Mam nadzieje że dostanę szanse naprawienia tego i choć trochę zmaże negatywny obraz mojego nicku.
  2. Leito1939

To nie powinno być Yarod wytłumaczeniem. Zwłaszcza gdy Twoje słowa są wypowiadane publicznie i nie zgodnie z głównym kierunkiem polityki sojka. Jest mi po prostu wstyd za każde z wyżej napisanych postów które inaczej jak żałosnym chamstwem nazwać nie można.
  3. Leito1939

Na pewno stawie czoła wszystkim konsekwencjom. Przepraszam że musiałeś czytać ten wylew chamstwa z mojej strony.
  4. Leito1939

Póki jeszcze nie mam czarnego Banera chciałbym napisać że ogromnie żałuje. Obraza poszczególnych graczy oraz paktowiczów to wykaz skrajnej głupoty z mojej strony. Większe konsekwencje najpewniej przyjdą z czasem. Za wszystko co miało miejsce wczoraj jestem odpowiedzialny tylko i wyłącznie...
  5. Leito1939

Esu, wyluzujcie.
  6. Leito1939

Nie
  7. Leito1939

Mnie nie musisz pozdrawiać, ale chociaż Amerykę i szczeniaczki dobrze byłoby pozdrowić
  8. Leito1939

To chociaż pozdrów Alfik Amerykę i szczaniaczki
  9. Leito1939

I tak się zwijam więc mi nie zależy
  10. Leito1939

Czy jak przekroczysz 70 to w jubileuszowym zostanę pozdrowiony? Nie ukrywam że trochę mi na tym zależy.
  11. Leito1939

Według typowego scenariusza. Znanego nam już od dawna. Żadnego szoku, żadnych nowych wrażeń. Wszystko dobrze nam znane. Ziew.
  12. Leito1939

Alfika się czepiać nie będę. Ja zdyscyplinowany, zawsze będę się słuchał wytycznych choćbym się nie zgadzał
  13. Leito1939

Dokładnie. Na Wasze szczęście. My kulturka i dyscyplina. Wy dalej druga liga
  14. Leito1939

Nie, nie. Ja Werke szanuje. Pogadam z nią jutro
  15. Leito1939

Jutro będę przepraszał. Kocham Cię Werka
  16. Leito1939

XDDDDDD Pamiętajcie, to zdanie własne nie radnegoz Ja zdyscyplinowany jestem
  17. Leito1939

Nie słucham Cię bo wjeżdżam do tunelu. Miasta są Wera nieistotne. Liczy się PW. A nasz jeden gracz ostatnio wyrobił sam Wasza normę. Zacznijcie się bardziej angazowac bo jak na razie ja osobiście nie chce Was widzieć w koalicji. Pozdrawiam, fan wojny z Barbie.
  18. Leito1939

To akurat rozumiem dobrze. Bylebyś nie czuł się sam mordzia. To podstawa
  19. Leito1939

Brakuje Ci luzu. Choć nauczę Cię grać w grepolis. Na razie tkwisz w lidze NPC
  20. Leito1939

Mam na nie uczulenie. Niech dziękują że mogą się ukryć pod płaszczem naszych liderów. Tylko miłość do ich zdania nas powstrzymuje.
Do góry