Świat jakiego dawno nie było

Jaką z ,, wolnych” prędkości świata chciałbyś zagrać?

• 1/1/1

• 1/2/1

• 1/1/2

• 1/2/2

• Inne ustawienia

Wyniki ankiety widoczne po oddaniu głosu.
Witam chciałem wnieść temat na forum z propozycja otwarcia nowego świata. Czytałem regulamin, ale moderatorzy i fanpage Grepolis Polska na Facebooku napisali abym właśnie w tym dziale na forum otworzył taki temat. :) Chodzi mi o otwarcie świata o danej prędkości mianowicie 1/1/1 bądź podobnej - 1/2/1, 1/2/2 itp. Dawno takich ustawień nie było, a sa gracze którzy na taki czekają. Nie kazdy ma czas na światy z prędkością 5/4/5. Plus niektórzy lubią pobyć na światach trochę dłużej niż 3 miesiące, mieć jakąś frajdę z tego co tam się tworzy przez kilka lat. :) ostatni taki swiat był otwarty w 2017 roku i przykro że administracja nie dba o to aby otworzyć podobny. Dlatego stwarzam taki temat i liczę na poparcie osób które na takowej prędkości również by zagrały. :) pozdrawiam

Witam chciałem wnieść temat na forum z propozycja otwarcia nowego świata. Czytałem regulamin, ale moderatorzy i fanpage Grepolis Polska na Facebooku napisali abym właśnie w tym dziale na forum otworzył taki temat. :) Chodzi mi o otwarcie świata o danej prędkości mianowicie 1/1/1 bądź podobnej - 1/2/1, 1/2/2 itp. Dawno takich ustawień nie było, a sa gracze którzy na taki czekają. Nie kazdy ma czas na światy z prędkością 5/4/5. Plus niektórzy lubią pobyć na światach trochę dłużej niż 3 miesiące, mieć jakąś frajdę z tego co tam się tworzy przez kilka lat. :) ostatni taki swiat był otwarty w 2017 roku i przykro że administracja nie dba o to aby otworzyć podobny. Dlatego stwarzam taki temat i liczę na poparcie osób które na takowej prędkości również by zagrały. :) pozdrawiam
Dużo wychodzi wolnych światów (nie tylko prędkość 1 się do tego zalicza, bo dla części graczy 2 i 3 są wolnymi), radze się zapoznać ze zmianami odnośnie zakończenia świata z cudami (dodałem zrzut), gdzie cuda wystartują w określonych dniach po starcie serwera, jeżeli uważasz, że świat trwałby "kilka lat" to niestety, ale jesteś w błędzie. 1665353026821.png

Oszaleliścię , ja jestem przed trzydziestką a na takim serwerze dożyje emerytury. Dramat

Poproszę o dodanie odpowiedzi . Żadna z podanych opcji

Żeby ankieta miała sens to muszą być opcje inne. A tu tylko wolne. Raczej mało kto chce grać na takim czymś. Naj opcje chociaż że nie chce wolnych albo cis

Odpowiadając łaskawie na pytanie.

Nie było dawno świata na którym grał Miszcz i jego poddani.

Rozmawiałem z CEO, obiecał wolny z nowym do końca stycznia.

Do góry