Z tego co mi wiadomo, to sporo osób lubi nowy system podboju, np. jaZdecydowane NIE dla tego pomysłu. Mało kto lubi nowy system, a brak morali odgoniłby handlarzy i nie miałby kto na tym serwerze grać.
Przeczytaj sobie co piszesz. Stwierdzenie, że więcej osób woli nowy system jest podobnie komiczne do tezy, że Polską rządzi prawica.To chyba muszę Ciebie zaskoczyć, bo raczej więcej osób woli nowy system podboju i ekipy zbierają się całkiem ciekawe...a dla handlarzy powstał właśnie nowy świat, aby ludzie mogli sobie zebrać trochę złota na niego![]()
Ty i 40 osób z ankiety.Z tego co mi wiadomo, to sporo osób lubi nowy system podboju, np. ja![]()
![]()
oczywiście, NO-LIFY wolą grać na starym systemie, bo wtedy łatwiej przejmować mniej aktywnychZdecydowane NIE dla tego pomysłu. Mało kto lubi nowy system, a brak morali odgoniłby handlarzy i nie miałby kto na tym serwerze grać.
Wyrażam jedynie swoje opinie, a Ty od razu mnie o komentowanie oskarżasz !Tiaaa...bo Zakros jest tak szybki, że ludzie wpadali tam grać i wygrywać. Szkoda czasu na takie szopki. Baris już trochę lepsze, ale i tak to nie to samo.
Jak się sprawdzi, to co słyszałem, to mają zagrać ekipy, które niejeden świat już wygrały, więc nie wiem jak Ty, ale ja zamierzam się dobrze bawić. Tylko te ustawienia muszą być przynajmniej takie jak na SparcieA jak Tobie się nie podoba, to po co w ogóle komentujesz?
Dobra rozpoczynamy pojedynek Stary vs Nowy.oczywiście, NO-LIFY wolą grać na starym systemie, bo wtedy łatwiej przejmować mniej aktywnych, a ci co nie są uzależnieni od siedzenia na głupiej grze 24h, zdecydowanie bardziej wolą nowy system podboju, bo poza grą mają wiele innych ciekawych zajęć![]()
![]()
SiH zepsuł Zakros, zepsuje i ten świat. Po co znać od razu zwycięzcę ?no dobrze by bylo zeby powstal bo niektorzy od 3 serwerow zlotko zbieraja
nowy typ gracza sie polawil zbieracz zlota
bedzesz gral na nowym swiecie ?
nie ja tylko po zloto
wiec cuda beda sie dzialy
a i ponoc niezle ekipy sie wybieraja
kazdy bedzie chcial cos udowodnic
no i mysle ze SiH tez wpadnie zeby potwiedzic swoja dominacje
ze wygranie zarkos nie bedzie przypadkowe
jak to sie mowi ?
OBY DO JESIENI
człowieku nie rozumiesz że na ten świat nie pójdzie tylko SiH.Moim zdaniem każdy może na nim wygraćSiH zepsuł Zakros, zepsuje i ten świat. Po co znać od razu zwycięzcę ?
Łudź się dalej...człowieku nie rozumiesz że na ten świat nie pójdzie tylko SiH.Moim zdaniem każdy może na nim wygrać