nieMoze byscie laskawie usuneli miasta 175 pkt ktore stoja i kurz zbieraja od PONAD 2 dni, zeby mozna bylo zaprosic znajomych na swojej wyspie. Nie wspomne nawet o tym jak serwery tragicznie dzialaja od 23.07
Obawiam się, że źle budujesz, jak postawiłeś ledwo 5k od początku świata.Działa złoto jak trzeba ja miasto buduję na 5k od otwarcia świata wpadają goście ze złotem i stawiają domki 7-10k w tydzień XD
Widzę tu dużo tematów na forum złota i tłumaczenie że serwery trzeba utrzymać. Jest to aktualnie gra pay-to-win!!! Strategia wymaga czasu a tu można kupić... Grałem w grepolis od 2010 roku ale teraz ta gra straciła sens i nie będziecie mieli więcej graczy bo nikt nie chce ładować kasy w gre przeglądarkowa XD XD XD //ciach//
jak loguje się 2-3 razy na dzień to tyle to trwa xD a potem płacz, że ktoś mu miasto zabrał i na pewno to złotnikObawiam się, że źle budujesz, jak postawiłeś ledwo 5k od początku świata.
Tylko że inni gracze w tym czasie mieli 3k. Dopiero jak wjechali złotnicy to się gra zepsuła.Obawiam się, że źle budujesz, jak postawiłeś ledwo 5k od początku świata.
Cały czas na aplikacji i przy pc nawet 1sekundy bez stawianego budynku. Farmienie co 10minut jak więcej pracy to 1.3h. Wszystkie 100 misji wyspowych wykonane przed zdjęciem ochronki.jak loguje się 2-3 razy na dzień to tyle to trwa xD a potem płacz, że ktoś mu miasto zabrał i na pewno to złotnik
Nie wydałem 1000 złotych ani nawet 500 złotych a jestem w top15 mając 18 miast i 2 sloty. Polecam aktywność, da się pograć. Podasz kilka tytułów tych gier strategicznych co nie są p2w i jest ich dziesiątki?Gram w gry strategiczne od czasów pentium i celeronów. Zgadzam się złoto jest potrzebne w grze bo wiadomo serwery pracownicy itd ale w formie jakiej jest nie będzie więcej graczy i mówię to ze swojej perspektywy i innych graczy z którymi na ten temat rozmawiałem. Mogę bez żadnego problemu kilka tysięcy zainwestować tylko po co ? Za 1000złoty to wolę sobie w góry pojechać a jest 10siątki strategii bez pay to win i dlatego nie będzie więcej graczy tylko coraz mniej w perspektywie czasu gra padnie jak większość takich pay to win
na steamie jest tego w ... a przeglądarkowych to nie ma co szukać, wszystko podobne, ale poczekamy jakie gry wymieniNie wydałem 1000 złotych ani nawet 500 złotych a jestem w top15 mając 18 miast i 2 sloty. Polecam aktywność, da się pograć. Podasz kilka tytułów tych gier strategicznych co nie są p2w i jest ich dziesiątki?
1.Forge empiresna steamie jest tego w ... a przeglądarkowych to nie ma co szukać, wszystko podobne, ale poczekamy jakie gry wymie