Używasz przestarzałej przeglądarki. Może nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś ją zaktualizować lub użyć alternatywnej przeglądarki .
Wystarczło że Wacek miał 1 biremę i wszystkie wojska Martel'a poszły w piach.Żeby nawet nie wiem ile posiadał tych wojsk lądowych bez statków ofensywnych te wojska są bez użyteczne.O ile obrońca tak jak mówię miał przynajmniej 1 biremę.
Wystarczło że Wacek miał 1 biremę i wszystkie wojska Martel'a poszły w piach.Żeby nawet nie wiem ile posiadał tych wojsk lądowych bez statków ofensywnych te wojska są bez użyteczne.O ile obrońca tak jak mówię miał przynajmniej 1 biremę.
Tu ciut przesadziłeś...ja myślę że to wina Wacka w tym czasie akurat procarze trenowali celność na nabrzeżu, a łajby nie były konserwowane i taki skutek
piter i tu widać brak twojego doświadczenia...
Hard ma w 100% racje co z tego że gościu nie miał floty ? mógł ją wycofać albo mógł najzwyczajniej w swiecie dorobić brieme.. ale to tylko gdybanie ale zawsze musisz brać pod uwagę wiele czynników, ataki na ślepo i żywioł mogą tylko zaszkodzić,