Widzę że Baster to przykład obiektywności i kwintesencja inteligencji powyżej średniej. Ludziska z niesamowitym człowiekiem przyszło się na nam spotkać. Niestety jest on nie tylko zaprzeczeniem tych wyżej wymienionych cech, a także ma inne wady o których nie będę się rozpisywał.![]()
oj przepraszam że Cię tak zdenerwowałem. dla sprostowania nie gram od początku świata i nie siedze na tej grze kilka godzin dziennie bo niestety życie prywatne i sport mi na to nie pozwala. widzisz skąd możesz znać moje zaangażowanie? dość ciekawe bo może krecik Ci powiedział? no pewnie tak bo gra bez kretów to nie to samo. ehhh szkoda patrzeć na twoje mało inteligentne posty bo tak jak już mówiłem najwidoczniej nie czytasz tego co piszesz. naprawdę szkoda patrzeć na twoje wymysły które ujawniasz w postach na forum ogólnym. z takim poziomem proszę abyś odszedł na forum swojego soja.A kim ty chłopczyku jesteś aby mnie oceniać ?? Kompletnie mnie nie znasz i raczej nie będziesz posiadał takiej przyjemności.
Lubisz oceniać innych ale to tylko markowanie i przykrywanie własnej nieudolności i znikomego zaangażowania.
Skoro twoi koledzy z sojuszu przez ten czas co ty zapracowali sobie na 10 krotnie większy dorobek pkt. w tym samym czasie.
Ale jak to w przypadku nierobów bywa.. Mały rozum i wielka gęba zawsze idą w parze....
ja? człowiekiem który pisze co myśli. a ty czym jesteś? leniem siedzącym ciągle przed kompem i ważącym 120 kg? być może ale tego nikt nie wie bo nie wiem czy ktoś chce znać osobę siedzącą ciągle przed kompem. ja również jestem jak widać osobą która pokazuje wasze wady a wy zaraz na mnie naskakujecie. przykre bo nie umiecie powiedzieć że to są wasze wady. a wy kim jesteście by mnie oceniać? właśnie nikim więc może zamkniemy się i wyjdziemy się przewietrzyć. oczywiście mi też nie wolno was oceniać ale czasem aż się o to prosi bo nie macie szacunku do innychbartemxd - a kto ty jesteś lub czym jesteś? widzę dużo piszesz ale kim ty jesteś?