1.
tzn. to pierwsze czy drugie? czy zarówno jedno jak i drugie?
2.
Swoją aplikacje do teamu wysłałem bo w sumie mam takie przekonanie swoje, że lepiej zrobić coś i żałować niż żalować, że się nic nie zrobiło oraz to, że byłem zawsze ciekawy jak wygląda gra z "drugiej strony". Wolę współpracować z ludźmi niż nim przewodzić.
Doceniam taką postawę lepiej coś zrobić, niż nie robić nic i później tego żałować, ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie dlaczego?
3.
3.Język angielski i historie, o tyle o ile do pierwszego raczej bez problemu o tyle do drugiego muszę troche jeszcze powtórzyć.
Ulubiony okres historyczny? dlaczego taki, a nie inny?
4.
7.Kiedyś grałem w Lola i miałem nick z końcówką "poland" i z tejże przyczyny musiałem go zmienić, w grach do czasu grałem pod nickiem Chory a w lidze legend był już zajęty więc jakoś tak wyszedł mi Churoy.
Jaka jest twoja obecna ranga w lolu? Grasz jeszcze w tą grę? jeśli nie, dlaczego?
5.
8.W życiu porażki, że zmarnuje je sobie przez złe wybory a w teamie to tak w sumie, że nie dam rady komuś odpowiedzieć ewentualnie, że popełnie jakiś karygodny błąd.
Myślę, że to dość dobra odpowiedź na to pytanie. Jaki jest twój obecny cel życiowy? Kim chciałbyś być? Co chciałbyś w życiu osiągnąć?
6.
10.Kurcze, jak ktoś złamie regulamin to musi liczyć się z tym, że dostanie bana jednakże nie jestem (chyba) jak gestapowiec
Czyli jesteś raczej skrupulatnym członkiem teamu tzw. ciemna strona mocy

co w przypadku gdy sytuacja z danym zgłoszeniem nie jest jednoznaczna? - nie jest konkretny przypadek dokładnie sprecyzowany w regulaminie? czy może jeszcze nie miałeś takiej sytuacji, a co jeśli taki przypadek miałby miejsce?
7. Jaka jest twoja obecna waga i wzrost?
8. Jaki sport Cię interesuje, czy w ogóle nie interesujesz się sportem?
9. Poglądy polityczne? Na jaką partię obecnie zagłosowałbyś i dlaczego?
10. Lubisz odpowiadać krótko na pytania - przynajmniej tak mi się wydaje, bez głębszej analizy, dlaczego nie rozwijasz swoich wypowiedzi uzasadniając stanowisko?
11. Jaka jest twoja osobowość, jakie masz cechy charakteru?
12. Jesteś introwertykiem czy ekstrawertykiem?
13. Masz dziewczynę, kobietę z którą chciałbyś spędzić resztę życia? jeśli nie jaki jest twój ideał kobiety?
14. Lubisz imprezować i pić napoje alkoholowe, czy raczej nie spożywasz tego typu trunków? a może uważasz, że wszytko jest dla ludzi w granicach rozsądku i z umiarem?
15. Czujesz respekt przed swoimi przełożonymi w grepolis?
16. Ulubiony przedmiot w szkole?
17. Wspomnienie z dzieciństwa, które utkwiło Ci w pamięci?
18. Czego najbardziej żałujesz w życiu?
19. Ulubiony nauczyciel w szkole? dlaczego taki, a nie inny?
20. Największy sukces w grepolis?
21. Na jakich światach grałeś i w jakich sojuszach?
22. Czy jesteś ambitnym człowiekiem? Czy raczej wolisz wieść spokojne życie bez ryzyka?
23. Czy jesteś religijnym człowiekiem? Jesteś wyznawcą jakieś religii, czy może ateistą, agnostykiem? Uzasadnij dlaczego.
24. Jaka jest twoja największa porażka życiowa, błąd który popełniłeś?
25. Lubisz podróżować? Jeśli nie dlaczego, jeśli tak co chciałbyś zwiedzić?
26. Ulubiony kolor?
27. Lubisz zwierzęta - psy, koty, chomiki, itp. - posiadasz jakieś jeśli nie dlaczego, jeśli tak co w tych istotach jest dla Ciebie interesujące, ważne?
28. Motto życiowe? czy jednak takowego jeszcze nie posiadasz?
29. Co umiesz zagrać na gitarze?
30. Ulubieni celebryci, osoby publiczne, politycy - możesz wymieć kilku, dlaczego oni?