DeletedUser29238
Guest
W związku z licznymi głosami dotyczącymi czasu okupacji na świecie Nysa, zapraszamy do ankiety.
Ale Ty masz chyba jakąś fobie.... tego już nawet czytać nie idzie.. umiesz coś napisać bez nazwy Mulard albo Grenwar???Myślę że 48 byłoby dobre,najlepszy gracz grepolis Mulard miałby komfort skrócenia wszystkiego aby żadna okupacja się czasami u niego nie ostała.Włączając w to moralowe kolony.
Dzięki wielki wojowniku z Katanii
oooNie wiem jak można zagłosować na 24h, ale chyba trzeba być prawdziwym słupem
A TU ZAPIS O EDYCJI...OPISU:napiszę tylko raz: robicie z nas kretynów! pierwotny opis świata Nysa podawał tylko czas trwania kolonizacji, nie było słowa o okupacji. wiem, bo parę razy dokładnie to sprawdzałam. wczoraj tekst był edytowany i nagle dowalacie z okupacją trwającą dobę!
JAK DLA MNIE TO KPINA I KOLEJNA ŻENUJĄCA ZAGRYWKA SUPPORTU. ŚWIAT Z DOMINACJĄ, Z DUPIATYM CZASEM BONUSU I DO KOMPLETU DOWALACIE 24 GODZINNĄ KOLONIZACJĘ. OPAMIĘTAJCIE SIĘ, NA PRAWDĘ CHCECIE ŻEBY W GREPO GRALI TYLKO NIEROBY, ZŁOTNICY I OSZUŚCI?
napiszę tylko raz: robicie z nas kretynów! pierwotny opis świata Nysa podawał tylko czas trwania kolonizacji, nie było słowa o okupacji. wiem, bo parę razy dokładnie to sprawdzałam. wczoraj tekst był edytowany i nagle dowalacie z okupacją trwającą dobę!
JAK DLA MNIE TO KPINA I KOLEJNA ŻENUJĄCA ZAGRYWKA SUPPORTU. ŚWIAT Z DOMINACJĄ, Z DUPIATYM CZASEM BONUSU I DO KOMPLETU DOWALACIE 24 GODZINNĄ KOLONIZACJĘ. OPAMIĘTAJCIE SIĘ, NA PRAWDĘ CHCECIE ŻEBY W GREPO GRALI TYLKO NIEROBY, ZŁOTNICY I OSZUŚCI?
Był podany czas okupacji i miał trwać 8 h