Ty sobie Kacperkiem buzi nie wycierajIle złota mam dać, żebyście wbili kosiarzom na plecy nie nam? Dajcie w końcu coś wygrać Kacperkowi :<
Ty sobie Kacperkiem buzi nie wycierajIle złota mam dać, żebyście wbili kosiarzom na plecy nie nam? Dajcie w końcu coś wygrać Kacperkowi :<
Nie masz podjazdu - ja jestem królem złomu na starych systemach i nikt mi tego tytułu nie odbierze.To we mi pierw złom puść, top1 złomiarzem polskiego grepo będę :>
Jeżeli rzeczywiście będą chęci i wbijemy to poproszę o zapkę na te ich tyły, obejdzie się bez rekompensatyIle złota mam dać, żebyście wbili kosiarzom na plecy nie nam? Dajcie w końcu coś wygrać Kacperkowi :<
Jeżeli rzeczywiście będą chęci i wbijemy to poproszę o zapkę na te ich tyły, obejdzie się bez rekompensaty![]()
Jeżeli częściej na majorke będzie latał niż ja to nie wróżę mu wielu sukcesów.Legenda głosi, że jeżeli Devilek wygra jakiś serwer, to nastąpi koniec świata i nastanie ciemność :>
nie wiem ile chłopaki nabili, murarze twierdzą, że ja 3 bańki mam już ze złomu, w takim układzie można lecieć po ten rekordA jaki rekord jest? Na nysie pewnie