a już myślałem że mojeLisy się już nawet ze złomem nie kryją i wykorzystują do tego moje miasto![]()
za to ty się ze złotem popisałeś
a już myślałem że mojeLisy się już nawet ze złomem nie kryją i wykorzystują do tego moje miasto![]()
Nie rozumiem.Trochę spóźniony
![]()
Typ w niebieskiej koszulce i żółtym wiadrem w ręku budował ten mur , a gościu w białej koszuli postawił jednego pustaka zapewne do zdjęcia - zrobił to źle, nie w tym miejscu w którym powinien. A reszta jest zadowolona i się cieszy.Nie rozumiem.
xDDDDDDDDDDDDziękujemy jasiu za złom
View attachment 13536
Ktoś coś ?
Jak tam szupil erynie odbudowane? Znowu będzie urlop jak klapsa dostaniesz?Dziękujemy jasiu za złom
View attachment 13536
Kogo interesują jakieś służby? Tu się liczy, czy człowiek dobrze gra. Niektórzy cenią ostrą ripostę. Ja najbardziej szczere serce i słowność. Takich graczy jest tu sporo. Na pewno do nich należysz.Ktoś tu słabo forum czyta.
Pewien nudny szczurek wykrył, że nie mam rąk i postanowił służby o tym powiadomić.
Do dziś czekam na ich przybycie.
Jak widać niektórych obchodzi xDKogo interesują jakieś służby? Tu się liczy, czy człowiek dobrze gra. Niektórzy cenią ostrą ripostę. Ja najbardziej szczere serce i słowność. Takich graczy jest tu sporo. Na pewno do nich należysz.
leży i pachnieA ty gdzie stoisz ?