też mi się zdarzyło... przebicie, czary, narcyzm, klikanie ataku, bohater, wszystko było, tylko triremki w porcie zostały xD niestety w moim przypadku było plum...prawda, czasem zapomni się kliknąć ognieXD
View attachment 14371
Ja rzucam karkówkę z kurczaka A.K.A. pierś z kurczaka, bo puszczam transy same jak widzę że łatwo.Kto nigdy nie puścił transow bez ogni, niech pierwszy rzuci karkówką.
kolona do ataku bez statku bojowego nie da się puścić - systemowo blokujeja znam takiego co to kolona do ataku puścił
nie napisałem że leciał sam, była obstawa, wyglądał jednak fantastycznie na rapkukolona do ataku bez statku bojowego nie da się puścić - systemowo blokuje
wystarczy nie grać i nie trzeba wstawaćczego to sie nie robi, żeby nie musieć wstawać w nocy wysyłać ataków na akcję...
Też już widziałam takiego agenta xD
Niestety tak nie jest i jestem 100 kilowym wytrenowanym chamem z Krakowa co od dziecka gnębi ludzi jak mu nie odpowiadają.
Gracz który ma Lisy w CV to gracz dający gwarancję dobrej gry a jednocześnie daje pewność dojrzałości.
Tak dla ścisłości, Nie z kosą a z maczetą i gazem, Krakowski styl ale co ty tam wiesz BolekO to ja jeszcze przypomnę śmieszne słowa kolegi co do graczy Lisów.
Tak co by można było się wspólnie pośmiać:
Też nie obchodzę świąt natomiast dogadane przez sojusze pony są wiążące dla każdego.
Libaya to taki typ co na ustawki na pięści idzie z kosą.
Pewnie dlatego, że masz bust do morskich XD Musiały lecieć na inne miastoprawda, czasem zapomni się kliknąć ognieXD
View attachment 14371