Dlaczego przestaliście grać w Grepolis?

• Rozpoczynający wątek Rozpoczynający wątek DeletedUser25760
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Czas kończyc bo tu tylko złoto gra nie Gracze . Pozostało nas niewielu co pamietają Troje , na troji skończyło sie Grepo potrm to juz tylko złoto złot5o złoto

5 karatowe złoto :) teraz podali
może na niemiecki to wrzućcie bo u nas nie ma czegoś takiego na rynku
5 karatowe złoto :D wytrzeźwiej jeden z drugim

trzeba mieć grube juz trzaski żeby ludziom cos takiego podać

A co mi tam, wypowiem się.
Założyłem nowe konto po bodajże 12 latach przerwy, jak nie 13. Ostatnio jak grałem jeszcze Jota żyła ale już była pod koniec żywota, a bodajże grałem na Sigmie przez moment. No, byłem jeszcze bachorem jak w to grałem, co mam powiedzieć xD
Przestałem grać bo za dużo czasu na to szło. Nie chciało mi się noł-lajfić na tą grę, plus nie było z kim grać. Męczyła mnie ta gra, a nie chciałem wyciągać kasy mamci z kieszeni na złote talary.
Teraz sobie założyłem żeby powspominać i może dotrzeć trochę dalej niż 12-letni smrodek. Z nudów, z odstresowania przed inżynierką. Klikam se, zobaczymy co wyjdzie z tego.

I tak, wiem że stary wątek, i w sumie ani już starej ekipy moderatorskiej nie ma, a większość kont już jest deleted. Ale niech se będzie.

Wina leży w naszym suporcie ,nie robią światów specjalnych i idą na nie i oraz nie radzą się między sobą, odrzucają to dla nich idzie najlepiej Sorry

Poza narodzinami dziecka, drugim powodem było to, że szkoda mi życia na klikanie co 5 min farmienia, gdzie jednocześnie trzeba jeszcze ogarniać sojusz, dyplomacje i flirty z kobietami z wrogich sojuszy. A gdzie tu jeszcze walka wysokim poziomie? Już dawno opcja farmienia powinna być przypisana do zarządcy i robiona automatycznie gdy jesteśmy zalogowani na grze. Nie wiem po co INNO wymaga by człowiek marnował życie na klikanie w to. Oczywiście są dobrodziejstwa wspomagające ale jedni używają i są zadowoleni a inni sa za to samo wysyłani do złego miejsca. Nowi gracze nie dość, że nie mają doświadczenia to jeszcze nie wiedzą, że takie rzeczy są dostępne, co całkiem sprawia, że doświadczeni gracze zyskują przewagę.
Gdyby w INNO myśleli biznesowo to by zaoferowali mi 500 tyś złotych monet za powrót na jeden świat i nie dość, że forum by ożyło to jeszcze wszyscy moi fani i fanki by wrócili pograć ten ostatni pożegnalny świat ze mną i przeciw mnie.
Inno by nie wydało na to ani centa a zarobili by znacznie więcej ;p
Pozdrawiam fanki i wszystkich starych znajomych z GP.

Ja przestałam grać w grepo ponieważ nie dało się już chociażby względnie normalnie grać. Był czas gdy serio - ludzie nie rali, grało tylko złoto. A przecież nie o to chodzi w grze, aby nieustannie wydawać fortunę i miec z tego masę stresu oraz totalne 0 przyjemności. Teraz zalogowałam się z ciekawości i muszę stwierdzić, że są starzy złotnicy, ale i ono przystopowali. Nikt nie stawia miasta w 3 godziny do podboju, nikt nie stawia pełnej paczki zapałek w 10 minut i jakoś jest - trochę nudno, ale spokojniej, niedrogo. Myślę, że na chwilkę, bo już jest "pozamiatane" wg większości, ale co tam.

Ja przestałam grać w grepo ponieważ nie dało się już chociażby względnie normalnie grać. Był czas gdy serio - ludzie nie rali, grało tylko złoto. A przecież nie o to chodzi w grze, aby nieustannie wydawać fortunę i miec z tego masę stresu oraz totalne 0 przyjemności. Teraz zalogowałam się z ciekawości i muszę stwierdzić, że są starzy złotnicy, ale i ono przystopowali. Nikt nie stawia miasta w 3 godziny do podboju, nikt nie stawia pełnej paczki zapałek w 10 minut i jakoś jest - trochę nudno, ale spokojniej, niedrogo. Myślę, że na chwilkę, bo już jest "pozamiatane" wg większości, ale co tam
Pół roku temu byłem na serwerze 1 miejsce 300k punktów 2 miejsce 87k punktów nadal są gracze którzy mają kasy aż za dużo

Powrót
Do góry