Czas kończyc bo tu tylko złoto gra nie Gracze . Pozostało nas niewielu co pamietają Troje , na troji skończyło sie Grepo potrm to juz tylko złoto złot5o złoto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przypominam, że złoto jest ogólno dostępne i każdy może je kupićCzas kończyc bo tu tylko złoto gra nie Gracze . Pozostało nas niewielu co pamietają Troje , na troji skończyło sie Grepo potrm to juz tylko złoto złot5o złoto
Osobiście uważam, że na ostatnich serwerach szło zarobić bardzo dużo golda - w setkach tysięcy.Przypominam, że złoto jest ogólno dostępne i każdy może je kupić![]()
Co?Wina leży w naszym suporcie ,nie robią światów specjalnych i idą na nie i oraz nie radzą się między sobą, odrzucają to dla nich idzie najlepiej Sorry
To zależy ja powiem tak ty nie, jutro księżyc w nowiu i zachodzi słońceWina leży w naszym suporcie ,nie robią światów specjalnych i idą na nie i oraz nie radzą się między sobą, odrzucają to dla nich idzie najlepiej Sorry
a co chcesz grać na serwerze, który trwa x lat, będziesz mieć tysiące miast itd? Bez premki nawet nie ogarniesz..za mało światów jest specjalnych
Pół roku temu byłem na serwerze 1 miejsce 300k punktów 2 miejsce 87k punktów nadal są gracze którzy mają kasy aż za dużoJa przestałam grać w grepo ponieważ nie dało się już chociażby względnie normalnie grać. Był czas gdy serio - ludzie nie rali, grało tylko złoto. A przecież nie o to chodzi w grze, aby nieustannie wydawać fortunę i miec z tego masę stresu oraz totalne 0 przyjemności. Teraz zalogowałam się z ciekawości i muszę stwierdzić, że są starzy złotnicy, ale i ono przystopowali. Nikt nie stawia miasta w 3 godziny do podboju, nikt nie stawia pełnej paczki zapałek w 10 minut i jakoś jest - trochę nudno, ale spokojniej, niedrogo. Myślę, że na chwilkę, bo już jest "pozamiatane" wg większości, ale co tam