DeletedUser23989
Guest
Odp: Dlaczego?
Ja znalazłem reklamę w necie i po prostu się zalogowałem
Ja znalazłem reklamę w necie i po prostu się zalogowałem
no jak to na kiego mi to? https://www.youtube.com/watch?v=CK6jVJLePjYa ty znowu Kurczak w saporcie? i na kiego ci to?
coś czuję, że w temacie bany sypałyby się za banami...Proponuję stworzyć konkurencyjny temat zatytułowany- Dlaczego kończę grać w Grepolis![]()
Ja poznałem tą grę przez społeczność LGBT. Mam koleżanke która jest gejem i ją podwoziłem na te ich spotkania i oni tam o niczym innym nie gadali tylko o podbijaniu, cofkach i klinach. I tak mnie to zainteresowało, że spróbowałem sam.
Moim przewodnikiem w grze była znana użytkowniczka tego forum o nicku - redka. Polecam kazdemu początkującemu kontakt z nia własnie! https://pl.forum.grepolis.com/index.php?members/redka.12136/
Odp: Dlaczego?
To i ja napiszę.
Szukałem fajnej gry i pytam znajomka czy może coś polecić dobrego. No a ten, że tak i owszem, że jest świetna gra która mi się spodoba. To pytam kolesia co za gra i czemu świetna a ten mi wylicza:
- fajny support bo złożony z aktywnie grających dobrych graczy
- prostota rozgrywki ale na poziomie wykluczającym udział intelektualnych 15-latków
- żadnych durnych eventów dla bachorów więc płynnie śmiga mimo iż nieźle wygląda
- super system pozyskiwania surowców przy pomocy armii
- płatne opcje ograniczone do minimum
- żadnych jednostek specjalnych za pieniążki, żadnego chodzenia na skróty
- wyjątkowa możliwość ekspresowej eliminacji przeciwnika czyli "zabijamy na śmierć" i nie oglądamy już nielubianej mordy
itp itd
Nie chciało mi się wierzyć wiec zapytałem gdzie mogę o tym poczytać. I tu następna litania pochwał dot. forum ogólnego gry...że takie merytoryczne, że żadnego liczenia do tysiąca i gimbo-rozsypanek tylko rozmowa o grze, a po 22 wymiana poglądów na różne mniej lub bardziej ogólne tematy. I że ogólnie ludzie piszą, bo nikt ich nie ogranicza i za słówka nie łapie.
No i wszedłem i wiecie co - tak było. Kiedyś. Dziś każdy z tych punktów jest nieaktualny.