Pozdrówcie ode mnie Nebbie bo widzę, że chyba już nie gra z wami i w ogóle? mam nadzieje, że u niej wszystko dobrze.
witaj przybyszu, tyle miesięcy minelo odkąd czekam na kontakt z TobaPozdrówcie ode mnie Nebbie bo widzę, że chyba już nie gra z wami i w ogóle? mam nadzieje, że u niej wszystko dobrze.
kto wieTo mógłby być na prawdę ciekawy serwer gdyby ekipy starego systemu się na nim spotkały.
Triremki mogą tu fajną role zagrać
A to sam nie potrafisz zebrać ekipy co serwer wygra, że musisz innych wołać żeby serwer za ciebie spróbowali wygrać?Wzywam do walki liderów innych znanych sojuszy jak Mulard, Królik, Oślą Łączkę i innych aby pod moim przywództwem skopać tyłki Klanowi jak to miało miejsce 3 lata temu. Tam udało mi się zjednoczyć drużynę która pokonała Klan. Potem niestety jak zwykle każdy bije się między sobą a Klan znowu ma passę samych zwycięstw.
Myślę, że każdy chce mieć w CV zlanie Klanu a tylko ja mogę zjednoczyć inne sojusze i odpowiednio ich poprowadzić.
Czekam na cv z listem motywacyjnym.
I pamiętajcie, że Klan dostaje lanie tylko od koalicji którą tworze xD
Mi też wywaliło świat cały. Coś się popsuło.Ktoś wie czemu wywaliło logowanie?
a dużo postów skasowali? bo dopiero czytam co tu się działoTo dosyć przyjemne uczucie znowu śmiać się z Waszych wiadomości i jednocześnie widzieć, że nie planujecie w najbliższym czasie wracać do tej gry. Nie jest Was warta
Nie, siedze i sobie patrzę jak forum żyje więc wiem.a dużo postów skasowali? bo dopiero czytam co tu się działo![]()