Pozdrówcie ode mnie Nebbie bo widzę, że chyba już nie gra z wami i w ogóle? mam nadzieje, że u niej wszystko dobrze.
witaj przybyszu, tyle miesięcy minelo odkąd czekam na kontakt z TobaPozdrówcie ode mnie Nebbie bo widzę, że chyba już nie gra z wami i w ogóle? mam nadzieje, że u niej wszystko dobrze.
kto wie dawno mnie tu nie było.To mógłby być na prawdę ciekawy serwer gdyby ekipy starego systemu się na nim spotkały.
Triremki mogą tu fajną role zagrać
A to sam nie potrafisz zebrać ekipy co serwer wygra, że musisz innych wołać żeby serwer za ciebie spróbowali wygrać?Wzywam do walki liderów innych znanych sojuszy jak Mulard, Królik, Oślą Łączkę i innych aby pod moim przywództwem skopać tyłki Klanowi jak to miało miejsce 3 lata temu. Tam udało mi się zjednoczyć drużynę która pokonała Klan. Potem niestety jak zwykle każdy bije się między sobą a Klan znowu ma passę samych zwycięstw.
Myślę, że każdy chce mieć w CV zlanie Klanu a tylko ja mogę zjednoczyć inne sojusze i odpowiednio ich poprowadzić.
Czekam na cv z listem motywacyjnym.
I pamiętajcie, że Klan dostaje lanie tylko od koalicji którą tworze xD
Mi też wywaliło świat cały. Coś się popsuło.Ktoś wie czemu wywaliło logowanie?
alphahydranoid zbiera skład, śmiało możecie pisać że jesteście od LeitoSzukam sojuszu
a dużo postów skasowali? bo dopiero czytam co tu się działoTo dosyć przyjemne uczucie znowu śmiać się z Waszych wiadomości i jednocześnie widzieć, że nie planujecie w najbliższym czasie wracać do tej gry. Nie jest Was warta
Nie, siedze i sobie patrzę jak forum żyje więc wiem.a dużo postów skasowali? bo dopiero czytam co tu się działo