Dyskusja na temat wydarzenia Koło Fortuny Tyche 2024

Uważam, że nagroda w postaci skórki do miasta, która jest dostępna w evencie, powinna być przypisana do konta na stałe, jeśli ktoś ja odblokuje, a nie tylko do końca trwania danego świata. Trwałe przypisanie takich nagród do konta zwiększyłoby motywację do udziału w eventach i podniosłoby ich wartość.

Dodatkowo, każda kolejna inauguracja tego eventu powinna zawierać dwie nowe skórki do miast, aby zachować świeżość i dostarczyć graczom nowych, ekscytujących celów do osiągnięcia. Dzięki temu event byłyby jeszcze bardziej atrakcyjny, a różnorodność dostępnych skórek mogłaby lepiej odpowiadać różnym gustom graczy.

jeszcze trochę i zrobią z tego CSa albo LoLa i będą sprzedawać skiny zamiast bonusów :D nie dość że gra poszła w złą stronę i jest odpływ na każdym rynku, to jeszcze eventy są co chwilę co niszczy rozgrywkę.. i ja wszystko rozumiem, koszta poszły w górę, gra musi zarabiać itd ale jest inny sposób na to by gra była rentowna a nie robienie z niej p2w

Ostatnia edycja:
Propozycja 1
Propozycja 2
Wprawdzie przez nas odrzucone, ale jednak...
Nie spotkałem się jeszcze z żadną grą w której po kupieniu skórki miałbym limitowany czas na używanie jej, na miejscu osób odpowiedzialnych za grę wolałbym nie dodawać wcale czegoś takiego jak aktualnie jest w evencie niż dodać taki syf. W propozycjach rozchodziło się o płatne skórki którymi obstawiam poniektórzy chcieliby wesprzeć twórców gry aby ich wioseczki apetyczniej wyglądały przed przejęciem ich przez któregoś z nikczemnych złotników na zasadzie czegoś jak sklepu w zakładce ze złotem które można za określoną kwote/liczbę złota kupić i przypisać sobie do konta. Zdaje sobie sprawę, że w ten sposób potencjalnie firma zarabia więcej bo teraz jeden taki pakiecik jedna osoba będzie kupować więcej niż raz jeżeli będzie chciała. Niemniej jednak w mojej opinii jest to conajmniej żenujące, że poraz kolejny pomysł który mógł potencjalnie pozytywnie wpłynąć na rozgrywke jak i na portfele twórców jest marnowany przez słabe wykonanie

dorocia

Zespół Grepolis
Bardzo dziękujemy za wyrażenie swojej opinii. Wszystkie opinie Graczy są dla nas cenne, przekażemy je osobom odpowiedzialnym za wprowadzanie zmian w Grepolis.

dorocia

Zespół Grepolis
Skoro napisanie prawdy jest powodem do wstydu, to kłamstwo lub zatajenie prawdy powodem do wstydu już nie jest?
Możliwe, ale mimo to pozostaniemy przy prawdzie, a mylić się jest rzeczą ludzką.

Skoro napisanie prawdy jest powodem do wstydu, to kłamstwo lub zatajenie prawdy powodem do wstydu już nie jest?
Możliwe, ale mimo to pozostaniemy przy prawdzie, a mylić się jest rzeczą ludzką.
Pani Dorocio.
Nie wiem skąd takie pytanie i ogólnie sugestia, że napisanie prawdy jest powodem do wstydu.
I oczywiście mylić się jest rzeczą ludzką ale Pani ani inni członkowie teamu, zwykłymi ludzmi nie jesteście tylko profesjonalistami, sędziami wydającymi nieomylny ostateczny osąd w danej sprawie. A każda odmowa propozycji jest przez was podobno dogłebnie przeanalizowana.
Wiec dla mnie chwalenie sie tymi odmowami to jednak wstyd.

p.s. Dziękuję za brak odpowiedzi na pytanie dotyczące eventu .

Do góry