dorocia
Zespół Grepolis
Zachęcamy do dyskusji i wyrażania swoich opinii na temat wydarzenia Koło Fortuny Tyche 2024
Propozycja 1skórki takie dobre że gdybym grał to zostałbym przy swojej olimpowej zamiast wydawać 4 dychy na serwer x który po miesiącu sie skończy
chyba żaden z autorów nie przewidywał, że będą musieli zapłacić 40 złotych za skina, którego będzie mógł używać ~2 miesiące w porywach
Nie spotkałem się jeszcze z żadną grą w której po kupieniu skórki miałbym limitowany czas na używanie jej, na miejscu osób odpowiedzialnych za grę wolałbym nie dodawać wcale czegoś takiego jak aktualnie jest w evencie niż dodać taki syf. W propozycjach rozchodziło się o płatne skórki którymi obstawiam poniektórzy chcieliby wesprzeć twórców gry aby ich wioseczki apetyczniej wyglądały przed przejęciem ich przez któregoś z nikczemnych złotników na zasadzie czegoś jak sklepu w zakładce ze złotem które można za określoną kwote/liczbę złota kupić i przypisać sobie do konta. Zdaje sobie sprawę, że w ten sposób potencjalnie firma zarabia więcej bo teraz jeden taki pakiecik jedna osoba będzie kupować więcej niż raz jeżeli będzie chciała. Niemniej jednak w mojej opinii jest to conajmniej żenujące, że poraz kolejny pomysł który mógł potencjalnie pozytywnie wpłynąć na rozgrywke jak i na portfele twórców jest marnowany przez słabe wykonanie
bla bla bla literkiBardzo dziękujemy za wyrażenie swojej opinii. Wszystkie opinie Graczy są dla nas cenne, przekażemy je osobom odpowiedzialnym za wprowadzanie zmian w Grepolis.
lalalalabla bla bla literki
Mi by było wstyd sie przyznać do odrzucenia 2 razy propozycji ,która weszła w życie.
Pani Dorocio.Skoro napisanie prawdy jest powodem do wstydu, to kłamstwo lub zatajenie prawdy powodem do wstydu już nie jest?
Możliwe, ale mimo to pozostaniemy przy prawdzie, a mylić się jest rzeczą ludzką.