DeletedUser32016
Guest
Loooool, taki lajk się nie liczy. Wycyganiłeś go a ja otrzymałem za swoją twórczość więc jestem lepszy
nawet nie wiesz jak <3zadowolony?
jak tak, to również się cieszę, że cię uszczęśliwiłem
Loooool, taki lajk się nie liczy. Wycyganiłeś go a ja otrzymałem za swoją twórczość więc jestem lepszy
nawet nie wiesz jak <3
No uciekaj słabiaku. Dopiero po północy zaczyna się granie w Grepoto super, ale jednak zalecałbym prowadzenie dyskusji na temat wydarzenia zamiast lajków, bo lajki nie są tutaj tematem przewodnim
DOBRANOC!
Lepiej widzę, zmieniłem okulary. Macie po jednym ode mnie. Nie jestem potworemFutrzak to przegina ostatnio. Zbyt dużo wpisów mi znika
Sio, spamowac w "Sytuacjach..."to super, ale jednak zalecałbym prowadzenie dyskusji na temat wydarzenia zamiast lajków, bo lajki nie są tutaj tematem przewodnim
Łańcuch błyskawic i plaga demoralizacjiWyczekujcie odmienionego wydarzenia z nowymi nagrodami
tak z ciekawości co tu jest odmiennego i jakie są nowe nagrody ?
przecież to jest na żywca skopiowane z poprzednich lat
Wyczekujcie odmienionego wydarzenia z nowymi nagrodami
tak z ciekawości co tu jest odmiennego i jakie są nowe nagrody ?
przecież to jest na żywca skopiowane z poprzednich lat
Ekskluzywnym bohaterem tego będzie Mulardostelus,dodany do miasta sprawia że dostajesz 500 golda co 1 h.
Nie można wykorzystać nagrody dziennej "Szybszy handel"Zapraszamy do podzielenia się z nami swoją opinią na temat odmienionego wydarzenia,
a zwłaszcza nowych nagród!
Uważam, że ilość przyznawanych punktów w rankingu powinno być zależne od wysokości kwoty przelewu za złoto w ciągu ostatniego miesiąca. To niedopuszczalne, żeby było inaczej.Uważam, że przyznawanie punktów w rankingu powinno być zależne od ilości ubitych jednostek. Nie podoba mi się, że to śmieszne wydarzenie polega na farmieniu w kółko paru leveli jeśli chce się być w top10.