kebaba... to cios ponizej pasa zajacno tak było, dlatego własnie pisałem do matiego a nie do ciebie dzieciak xd
View attachment 13981
dlatego nie umie bronić synchroZamień sie miastem z elonem, wstaw sobie deffa i puscimy synchro na Ciebie zobaczysz jak to wygląda ;D bo najwidoczniej chyba nigdy nie doświadczyłeś czegoś takiego jak robienie synchro na kogoś
Złote Dziecie synchro w 2022 to nic nadzwyczajnego, na większa uwagę zasługują wasze walce którymi złomujecie elona xd
jak lubisz budować łódki xDWażne że miasto juz naszenastępnym razem możemy stracić nawet 2x tyle
byle by nooba podbić na tym gra polega ?
ale co ty sobie wkręcasz dzieciaku, nie chce walić seryjek więc napisałem jak człowiek cywilizowany z czym jest problem, mati napisał w odpowiedzi że czujecie NĘKANI PRZEZ NAS W NOCY XD i ty coś na forum się produkujesz zamiast cofać defa, którego wam razem z transami kasujemy. No brak słówIdz do aferki, zając szuka kogoś by fejki wysyłał ;d
żadnego mojego deffa z transami nie skasowaliścieale co ty sobie wkręcasz dzieciaku, nie chce walić seryjek więc napisałem jak człowiek cywilizowany z czym jest problem, mati napisał w odpowiedzi że czujecie NĘKANI PRZEZ NAS W NOCY XD i ty coś na forum się produkujesz zamiast cofać defa, którego wam razem z transami kasujemy. No brak słów
bardziej chodziło o atak bez ogni xdjuz odbudowane![]()
wszystko wyliczone wszedł tak obardziej chodziło o atak bez ogni xd
xdwhodzące