Odp: Gamma: Chill out! hehe, ja też jestem w wielu miejscach potrzebny, ale jakoś ciągnę to forum;)
DeletedUser Guest 19. Lis 2011 #221 Odp: Gamma: Chill out! hehe, ja też jestem w wielu miejscach potrzebny, ale jakoś ciągnę to forum
DeletedUser Guest 19. Lis 2011 #222 Odp: Gamma: Chill out! No to dobrze, ze ciagniesz ....bo tak to by martwo tu bylo... a ja mam zawsze pecha jak ja wchodze tu to zywej duszy nie ma ;p ale dzis trafilam na Ciebie hehe
Odp: Gamma: Chill out! No to dobrze, ze ciagniesz ....bo tak to by martwo tu bylo... a ja mam zawsze pecha jak ja wchodze tu to zywej duszy nie ma ;p ale dzis trafilam na Ciebie hehe
DeletedUser Guest 19. Lis 2011 #223 Odp: Gamma: Chill out! A miałem iść spać... ah te baby jak nie jedna to druga
DeletedUser Guest 19. Lis 2011 #224 Odp: Gamma: Chill out! A tam spac bedziesz chodzil...za mlody jestes by chodzic spac tak wczesnie i to jeszcze w sobote;p
Odp: Gamma: Chill out! A tam spac bedziesz chodzil...za mlody jestes by chodzic spac tak wczesnie i to jeszcze w sobote;p
DeletedUser Guest 19. Lis 2011 #225 Odp: Gamma: Chill out! No niestety, ekipa wykończona po wczorajszym:/ dziś wersja leczmy się!!
DeletedUser Guest 20. Lis 2011 #230 Aniołek Śmierci !!! Jakoś żadnej kici tu nie widzę,przynajmniej z mojego punktu widzenia ;P
DeletedUser Guest 20. Lis 2011 #231 Odp: Gamma: Chill out! No a ja jednak tak, i właśnie próbuję z nią rozmawiać
DeletedUser Guest 20. Lis 2011 #233 Odp: Gamma: Chill out! Ale widzę że ona dziś w nie humorku, albo ja się jej znudziłem...
DeletedUser Guest 20. Lis 2011 #234 Aniołek Śmierci !!! Jak tam sobie uważasz. mam ochotę rzucić się na mięciutką poduszeczkę i spać.
DeletedUser Guest 20. Lis 2011 #236 Aniołek Śmierci !!! Był problemik dotarcia do wyrka, az mam sińca. mogę nawet pokazać.
DeletedUser Guest 20. Lis 2011 #237 Odp: Gamma: Chill out! ojoj to ładnie problemy z dotarciem, hmm...
DeletedUser Guest 20. Lis 2011 #238 Aniołek Śmierci !!! Wole nie wiedzieć o czym własnie pomyślałeś sobie.
DeletedUser Guest 20. Lis 2011 #239 Odp: Gamma: Chill out! No też byś nie chała, bo bym się bardzo obraził...
DeletedUser Guest 20. Lis 2011 #240 Aniołek Śmierci !!! Nie lubie jak ktoś się bardzo gniewa,to okropne; )