Odp: Gamma: Chill out! A to był by ogromny gniew, zapewne nie wybaczyłbym ci tego...
DeletedUser Guest 20. Lis 2011 #241 Odp: Gamma: Chill out! A to był by ogromny gniew, zapewne nie wybaczyłbym ci tego...
DeletedUser Guest 20. Lis 2011 #242 Aniołek Śmierci !!! troche się gubię bo nie zrozumiałam wczesnego posta ale pokiwam główką.
DeletedUser Guest 20. Lis 2011 #243 Odp: Gamma: Chill out! To dobrze, bo nie chciałbym abyś doszła do tego wniosku co mi się na myśl nasunął.
Odp: Gamma: Chill out! To dobrze, bo nie chciałbym abyś doszła do tego wniosku co mi się na myśl nasunął.
DeletedUser Guest 20. Lis 2011 #244 Aniołek Śmierci !!! Dobra to moze zaczniemy od nowa ;P Jak tam dzionek upłyną?
DeletedUser Guest 20. Lis 2011 #246 Aniołek Śmierci !!!2 Bo nie chce abyś się za szybko mną znudził ;P
DeletedUser Guest 20. Lis 2011 #247 Odp: Gamma: Chill out! Oj nie wiem czy to się stanie, właśnie jest na odwrót; nudzę się nie będąc z tobą.
Odp: Gamma: Chill out! Oj nie wiem czy to się stanie, właśnie jest na odwrót; nudzę się nie będąc z tobą.
DeletedUser Guest 20. Lis 2011 #248 Aniołek Śmierci !!! A jak tam na Gammie /?? jakiś nowy klonik sie szykuje do boju/??
DeletedUser Guest 20. Lis 2011 #249 Odp: Gamma: Chill out! A bo to jeden dziś będzie nowe miasto już a później się pomyśli co i gdzie dalej.
Odp: Gamma: Chill out! A bo to jeden dziś będzie nowe miasto już a później się pomyśli co i gdzie dalej.
DeletedUser Guest 20. Lis 2011 #250 Aniołek Śmierci !!! Wiesz bo ja mam do twojej osoby jakieś plany i trzymam miejsce ;P
DeletedUser Guest 20. Lis 2011 #252 Aniołek Śmierci !!! A w gierce z tym klonikiem co twoja propozycja nie wypaliła; )
DeletedUser Guest 20. Lis 2011 #257 Odp: Gamma: Chill out! Bo klapsa dostaniesz, wytłumacz mi na grze o co chodzi
DeletedUser Guest 20. Lis 2011 #259 Odp: Gamma: Chill out! To poczekam aż Ci się naboje wyładują a wtedy będzie lańsko
DeletedUser Guest 20. Lis 2011 #260 Aniołek Śmierci !!!2 To się mój drogi Patryczku nie wyczekasz się w tej epoce; )