DeletedUser30330
Guest
Ale ja nie chcę żadnej nominacji i już zrezygnowałem z tej zabawy, bo ktoś mnie tu nominował już..Gram tylko na serwerze Lato i moja opinia oparta jest tylko o ten serwer . Gracze jak i książkowi bądź filmowi bohaterowie nie muszą być krystalicznie czysci gdyż nikt nie jest idealny ale powiedz mi drogi @cosekman znany jako@pannazakrajanyróż czy miałbym nominować Twoją osobę,grająca na pół gwizdka? Wyłapująca co róż bana za różne przewinienia? Świat stanąłby na głowiebądź picharu zlomujsca wojo na świątyniach otaczającą się graczami w 3/4 serwera na niebiesko a i tak rzucająca grę zostawiając sojuszników w czarnej D*e? Na serwerze Lato ciężko szukać osoby bez skazy do gracza roku . Twój wpis ewidentnie pokazuje że masz kosę z @Byrdol ale sam przyznasz że za lidera wojowników, wytrwałościa i przede wszystkim sojusz który prowadzi zasłużył na nominacje. Bo o to tu się przecież rozchodzi
Wchodząc na lato miałem jedną zasadę, podbić pare wioch, utrudnić wygraną niektórym sojuszom i oddać wiochy, nie miałem żadnych wyższych celów, ale te które postanowiłem przed wejściem spełniłem...
Druga sprawa to jeśli już kogoś nominować ze świata Lato to Transire, który był 3x lepszy od byrdola, a to jego pierwszy świat w tej grze, nie wspomnę który już byrdola
Popieram prowadzenie sojuszu twardą ręką, bo sam tak preferuje i uważam że tylko wtedy można liczyć na jakieś wyższe wyniki, mimo tego że to tylko gra, aczkolwiek byrdol nieudolnie próbował to zrobić nakazując fejkować czołówkę Jeźdźców.