DeletedUser15394
Guest
Coś w tym stylu, chociaż pewnie by zaraz mnie tu nie było jakbym wstawił
próbujesz zasugerować ze jak juz sie rywalizuje miedzy soba to nie mozna kogos docenić czy jak?Do czego ten świat zmierza że gracze kroniki głosują na naleśnika![]()
placek swoją drogą...Kiedyś grali przeciwko i chwalili jego syncho na forum.. do tej pory żałuję że nie zrobiłem żadnego ss, byłoby co powspominać
Kacper, bo to już jest śmieszne.Pragnę przypomnieć że to miała być jakaś odskocznia od tej gierki
Potwierdzam, dzisiaj w Trójmieście poszły szyby w oknach. Ewidentnie coś pękłoSłyszycie te trzaski tylnej części ciała dobiegające z okolic Trójmiasta? A nie, to tylko Cosek
Inno przywróciło pomysł żeby chociaż trochę ożywić to smutne forum, ale przyjdzie taki Grzesiu i będzie płakał właściwie o nic xD piękna sprawa.
Jeśli wygram ja, super sprawa, 3k golda za free i blaszka, którą będę mógł prowokować takich prymitywów jak Ty. Wiadomo, że nie wygram zasłużenie, bo grajków lepszych ode mnie jest cała masa, ale płakać z tego powodu nie będę xD
Jeśli wygra Black Shira, też git, nie znam Go/Jej, ale nie mam też powodów żeby źle życzyć, niech się powodzi
Pragnę przypomnieć że to miała być jakaś odskocznia od tej gierki, ale przychodzi spoceniec Cosek i wrzuca swoje nic nie warte wpisy
Mam nadzieję, że kiedyś wejdziesz na jakiś normalny serwer i sobie poklikamy, może wtedy utkasz dziurę zamiast ciągle szczekać nigdzie tak naprawdę nie grając.
Ja tam wolę imprezy z koleżankami i kolegami ze studiów :*
Ale oni go jeszcze parę miesięcy temu też doceniali tylko w inny sposóbpróbujesz zasugerować ze jak juz sie rywalizuje miedzy soba to nie mozna kogos docenić czy jak?
Nie słyszę co mówisz, a nie chcę mi się tak nisko schodzić pod ziemię.To zabawne, że osoba woląca imprezy z koleżankami niż pisanie na forum pierwsza zaczepia na tym forum.
Dla ciebie FO nie jest odskocznią może z tego powodu, że tu też mało kto się tobą przejmuje
Pozdrawiam cieplutko
Oczywiście wiem o czym ty piszesz cóż moge napisac nie oceniaj książki po okładce?Ale oni go jeszcze parę miesięcy temu też doceniali tylko w inny sposób![]()
Nie o takie znaczenie slowa "nie pokonany" mi chodziło-90% aktywnych graczy jest przeświadczona o swojej wyższości nad przeciwnikiem,ale wystarczy tylko trafić w odpowiedni moment i dziękuje dobranoc.Ja tylko jednego gracza znam co mu jeszcze wioski nie zabrano