Jak dla mnie wróg to wróg to że przylizuje się do silniejszego wroga to jest jedynie oznaka jego słabości i takie mam zdanie o słabych zdrajcach a to że ty masz inne to twoja sprawa.
Oj casanti jak zwykle budzisz skrajne emocje...
Tak sobie czytam i czytam ....i dopatrzyłam sie ze prawie w każdym twoim poście na rozne tematy pojawia się to samo ...ocena kto jest silny a kto jest slaby bo zrobil tak czy inaczej ...i mam pewne podejrzenia ze cierpisz na jakiś kompleks....i ocena innych w taki sposob Cie dowartościowuje akurat w tym przypadku jako wspanialego wiernego i jakze silnego gracza swego sojuszu.Juz pokazałeś swoja wiernosc i lojalnosc w stosunku do HAdesu........
ALe wiadomo kazdy ma prawo do swoich wlasnych pogladow, zatem ja tez i moj jest taki ze kompletnie sie z twoimi nie zgadzam ...ale juz wiekszosc sie wypowiedziala na ten temat ja juz nie bede...
Jedynie chcialam napisac ze dziwi mnie to straszne zaskoczenie, jezeli chodzi o rekrutacje prowadzana przez R3P. Nigdy sie z tym nie kryli. Zapraszaja tego kogo chca i nie patrza na sojusz w jakim sie ktos znajduje tylko na OSOBOWOŚĆ....a decyzja zawsze ostateczna nalezy do zaproszonego chce to przyjmie ,nie to nie przyjmie....i dla mnie to nie jest powód nazywania ich ...zdrajcami...( dlatego ze zmienili sojusz)