Nie no polećmy do was ogniami w 30k birem,ja to nie lubię walić głową w muroni nie odbijają bez eventów![]()
Nie no polećmy do was ogniami w 30k birem,ja to nie lubię walić głową w muroni nie odbijają bez eventów![]()
czyżby tym słabym ogniwem u Was był usiasty ?Ano bywa,że się łapie najsłabszych i ma sie free wiochyale jak to mówią skończą się u nas u was czy u innych te najsłabsze ogniwa( bez obrazy ale każdy sojusz ma takich graczy) i nie będzie tak łatwo już, będzie nie zły fun i dalsze łapanie umiejętności
![]()
uff całe szczęście , tacy ludzie to dla nas skarb
Co do spokojnego handlu to właśnie myslalem ze Ci goscie akurat mieli zadanie obstawić usiastemu miasta na froncie a nie wesprzec okupację xd zwazajac na to iż doszedł do Was z sojuszu handlowego jest to prawdopodobne i właśnie mialem pytać o toNie no polećmy do was ogniami w 30k birem,ja to nie lubię walić głową w murjest to matematycznie nie opłacalne odbijanie wam,na jedną z okupek z deffem to leci nawet sojusz Spokojny Handel to ja nwm o czym my rozmawiamy + miasta na waszym terenie które przejmujecie
tydzień max i ci się znudzi byku![]()
narazie to dwa podbiłeś a jedno straciłeś wielki wojownikuNo branie miasta za miastem jest z lekka nudne więc +1 byczq
Przecież ci napisał,że branie miasta za miastem byłoby nudne więc jedno oddałnarazie to dwa podbiłeś a jedno straciłeś wielki wojowniku
A i kosiarz333 no offence tylko jako przykład Cię podałem, wiemy ile osób było zamieszanych w proceder![]()
Ale bez kitu, można powiedzieć że to jedno oddałem bo widziałem kolona ale ze byli 2h drogi ogniami to nie byli sensu odbijać xdPrzecież ci napisał,że branie miasta za miastem byłoby nudne więc jedno oddał
Czego w jego wypowiedzi nie zrozumiałeś?
Napisał coś zgoła innego, przez co osoby które go nie znają mogą mieć wrażenie, że on tych wioch podbija od cholery i jest bogiem gry na miarę Kacperka.Przecież ci napisał,że branie miasta za miastem byłoby nudne więc jedno oddał
Czego w jego wypowiedzi nie zrozumiałeś?