Icaria - rozmowy o świecie i nie tylko

• Rozpoczynający wątek Rozpoczynający wątek dorocia
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Wróciłam po latach, nie wiem, może na chwilę. Grepo zmieniło się i forum tez się bardzo zmieniło. Forum w zasadzie oddaje też i jakość gry - no może w grze nie jest aż tak źle jak na forum. Tutaj nic się nie dzieje i to kolejny świat taki. Tutaj nie działo się świetnie - spory, czasami bardzo brzyskie manipulacje. No, ale na starych serwerach my żyliśmy, byliśmy w i tworzyliśmy jakieś relacje. Ten świat - cóż, niektórzy uważają, że pozamiatany. Ja nie wiem. Nie jestem już w realizach grpo, jestem wyalienowana. Widzę niektóre mega stare nicki i zawsze mocniej serducho bije na ich obecność - nie ważne nawet jakie relacje były kiedyś. Niektórzy śmiesznie żywią złość, niechęć :) niektórzy bardzo ok przyjmują. Przyglądam się i poziom gry niestety jest o wiele niższych. Mało kto już rozczula się nad synchro, niektórzy nie wiedzą co to AT a już z perfekcyjnym ustawieniem klina, czy cofki co do sekundy - to można zapomnieć. Nawet Ci starsi gracze - z wielkim szacunkiem do Was - ale tez chyba Wam się nie chce bo nie ma takiej potrzeby. El Gato czyli Adaśko koło mnie polis 175 pky. Co tam u Ciebie Adasiu? I pozdrawiam. Żyjcie, może wróćmy dna kontach z tego forum, po prostu rozmawiajmy (a tak na poważnie: bez inwektywów, z szacunkiem, bez manipulacji, tak po prostu). Podpisano - isunięte konto na zawsze Marta996

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wróciłam po latach, nie wiem, może na chwilę. Grepo zmieniło się i forum tez się bardzo zmieniło. Forum w zasadzie oddaje też i jakość gry - no może w grze nie jest aż tak źle jak na forum. Tutaj nic się nie dzieje i to kolejny świat taki. Tutaj nie działo się świetnie - spory, czasami bardzo brzyskie manipulacje. No, ale na starych serwerach my żyliśmy, byliśmy w i tworzyliśmy jakieś relacje. Ten świat - cóż, niektórzy uważają, że pozamiatany. Ja nie wiem. Nie jestem już w realizach grpo, jestem wyalienowana. Widzę niektóre mega stare nicki i zawsze mocniej serducho bije na ich obecność - nie ważne nawet jakie relacje były kiedyś. Niektórzy śmiesznie żywią złość, niechęć :) niektórzy bardzo ok przyjmują. Przyglądam się i poziom gry niestety jest o wiele niższych. Mało kto już rozczula się nad synchro, niektórzy nie wiedzą co to AT a już z perfekcyjnym ustawieniem klina, czy cofki co do sekundy - to można zapomnieć. Nawet Ci starsi gracze - z wielkim szacunkiem do Was - ale tez chyba Wam się nie chce bo nie ma takiej potrzeby. El Gato czyli Adaśko koło mnie polis 175 pky. Co tam u Ciebie Adasiu? I pozdrawiam. Żyjcie, może wróćmy na kontach z tego forum, po prostu rozmawiajmy (a tak na poważnie: bez inwektywów, z szacunkiem, bez manipulacji, tak po prostu). Podpisano - isunięte konto na zawsze Marta996
Samiec Alfa. hej spisz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kacperek dzieciątko :) Ty tutaj jeszcze funkcjonujesz :) gdzieś widziałam konta chym... no wiesz, bez tego zakazanego słowa :) Grasz na tym serwerku? A Maniuś, no ciekawe. Kolegę Turka odszukałam i jest jakoś fajniej. I dobrze, że chociaż cokolwiek ruszyliśmy to nieszczęsne forum.

Znaczy odszukałam nie samego Tureckiego, ale jego kumpla, tak doprecyzowując.

Powrót
Do góry