Kakardinho
Guest
Odp: Itaka - Party
Co ciekawe, jakoś nie widać spektakularnych wyjść z Never, bo ludziom jest po prostu tam dobrze
Co ciekawe, jakoś nie widać spektakularnych wyjść z Never, bo ludziom jest po prostu tam dobrze
Jeszcze jakbyś pokazała swoje umiejętności na froncie, to już w ogóle byłoby boskoJak ma być źle jak mnie mają?![]()
A swoją drogą przejmujesz się roszadami w innych sojuszach?
No teraz to mi pojechałeś. Zamknę się w sobie i nic już nie będę robić ;(Jeszcze jakbyś pokazała swoje umiejętności na froncie, to już w ogóle byłoby bosko![]()
:* ale ja szczery jestem, mogłabyś to zrobić dla dobra naszego wspólnegoNo teraz to mi pojechałeś. Zamknę się w sobie i nic już nie będę robić ;(
Jak będziesz mi dokuczać, to się poskarżę Immo i DarkowiNiet, ograniczony weekend, problemy z netem...
Kiepsko było z czasem.
No lepiej nie pisz, bo będziesz miał przerąbane w sojuszu, a ja mściwa jestem![]()
Pozwoliłam sobie tutaj odpisać, by nie zaśmiecać ważnego tematu.Jak z Alfy, to nie będę kojarzył.
Spotkałem się w grze tylko z jednym graczem z Alfy, jak do tej pory. A było to na Ny.
Pozwoliłam sobie kontunować dyskusję tutaj, bo raczej to już schodzi na inne tory niż sytuacja na świecieja mam cisnienie dobre ;p