*El Gato* 22. Gru 2018 #462 Trochę zapomniałem o tym temacie także 2 starsze mixy które mi youtube zablokował i niedawno blokada została zdjęta I najnowszy mix
Trochę zapomniałem o tym temacie także 2 starsze mixy które mi youtube zablokował i niedawno blokada została zdjęta I najnowszy mix
Evelin77 26. Gru 2018 #465 "...dziś kruszę i pale za tych co wytrwale niosą światło, nadzieje i wiarę..."
maja2013 26. Gru 2018 #467 Patti Smith to zdecydowanie ta osoba, którą cudowną według mnie jest, jej głos niesie ze sobą tyle energii, że jeju
Patti Smith to zdecydowanie ta osoba, którą cudowną według mnie jest, jej głos niesie ze sobą tyle energii, że jeju
*El Gato* 4. Sty 2019 #476 Evelin77 napisał: Niezłą czesanka Kliknij aby rozwinąć... Teraz tylko takich słucham a zaczynało się od dance lat 90, potem hip hop, później trance, hands up i hardstyle, który jest do dziś od grudnia 2002 czasem jeszcze hardcore ale nie zawsze mi odpowiada tempo powyżej 170bpm
Evelin77 napisał: Niezłą czesanka Kliknij aby rozwinąć... Teraz tylko takich słucham a zaczynało się od dance lat 90, potem hip hop, później trance, hands up i hardstyle, który jest do dziś od grudnia 2002 czasem jeszcze hardcore ale nie zawsze mi odpowiada tempo powyżej 170bpm