wiem, ale nie rozumiem po co ta zmianaMożesz najechać myszeczką i sprawdzić dokładną liczbę
wiem, ale nie rozumiem po co ta zmianaMożesz najechać myszeczką i sprawdzić dokładną liczbę
bo to był jedyny przetarg nie na fakturęwiem, ale nie rozumiem po co ta zmiana
nobyNo to już koniec tego świata się zbliża. Myślałem że jednak Bgwg wybuduje 7 cudaka po tej napince jaką pokazaliście na byłym sojuszniku.
Ale niestety jak wiadomo nie poszło wam łatwo przejmowanie wioch nieaktywnych geaczy.
hau hauNo to już koniec tego świata się zbliża. Myślałem że jednak Bgwg wybuduje 7 cudaka po tej napince jaką pokazaliście na byłym sojuszniku.
Ale niestety jak wiadomo nie poszło wam łatwo przejmowanie wioch nieaktywnych geaczy.
Mało xDNaprawdę było blisko w tej wiosce nieaktywnego gracza. Ale zderzyliście się ze ściaaną. Tylko że o tej porażce tu nie wspomnieliście no bo jak.View attachment 15532
Szkoda, że nie wspomnisz o odbiciu się od wioski Zmylka , która była w trakcie urlop XDNaprawdę było blisko w tej wiosce nieaktywnego gracza. Ale zderzyliście się ze ściaaną. Tylko że o tej porażce tu nie wspomnieliście no bo jak.View attachment 15532
Nie ma co wspominać, pierwszy i ostatni raz taki układ, trzeba szanować przeciwnika,moszko, zabójcę, osobiście myślę że trzeba było się lać wcześniej, było by ciekawiej,a i może jednego szczekacza z Bgwg by się poskromiło , XD, nieaktywnych każdy może przejąćNaprawdę było blisko w tej wiosce nieaktywnego gracza. Ale zderzyliście się ze ściaaną. Tylko że o tej porażce tu nie wspomnieliście no bo jak.View attachment 15532
hahahha. 1/3 to moich ogni . ktore wysłałem z nudów . nie było przy tym spiny . byliśmy juz na innym serwerzeNaprawdę było blisko w tej wiosce nieaktywnego gracza. Ale zderzyliście się ze ściaaną. Tylko że o tej porażce tu nie wspomnieliście no bo jak.View attachment 15532
Nie chce mi się odpowiadać : )O czym Ty mówisz? Mieliście dosłownie cały świat na zielono, żeby wam sure sypał, a jeszcze skończyliście jako przegrani 5:2
Na koniec kilka osób w 2 tygodnie zabrało wam więcej miast niż byliście w stanie policzyć i odbili wam cudaka.
I skończ z tą narracją o byłym sojuszniku, bo to jotuny od początku cudaków latały po nas, kiedy byliśmy na zielono, a Wy się dziwicie, że w końcu osoby od nas nie wytrzymały i wam pokazały gdzie jest wasze miejsce xD
Z tego miejsca mogę podziękować wszystkim za fajny letniaczek. Nie tylko mojemu sojuszowi (tutaj szczególnie gratulacje należą się Zabójcy za świetne ogarnięcie cudaków, Mooszko za pilnowanie organizacji do samego końca i nie poddawanie się mając takich graczy pod opieką jak ja ;3 oraz Zmyłce, która motywowała nas do samego końca i pilnowała prawidłowej aktywności EC oraz wszystkim pozostałym graczom i radnym <3)
Dziękuję również marudom. Pokazali klasę w walce z nami, a później rzetelność i sumienność jako nasz paktowicz. Dziękuję też ceramice i ponętnym za nadanie sensu naszej gry na tym serwerze. Dziękuję też wszystkim innym naszym oponentom za dobrą grę.
No i najważniejsze - dziękuję berserkom za szóstego cudaka.
Przyłączam sięfajny serwerek? fajny letniaczek? xd
Jak świat przez połowę czasu pomalowany na zielono i klepanie festynów uważacie za fajny to good luck.