Dla jasności warrior nie jest żadnym kretem, po prostu za dużo gada i będę mu to wypominać.
Wypominaj. Faktycznie palnąłem wtedy na dc ale czy to mialo jakieś znaczenie skoro i tak nie wbiles na świat?Dla jasności warrior nie jest żadnym kretem, po prostu za dużo gada i będę mu to wypominać.
997 ten numer to kłopoty."Będę grał w gre" i "Będę grał w grę II" - tu nikt nie je makowca z naczelnikiem, ludzie w koszulkach z przekreśloną "60"![]()
997 to prywatny do xXxShockWavexXx997 ten numer to kłopoty.
Pamiętaj Paweł nie każdy ma takie zwyczaje jak ty..jesteś w sojuszach które wygrywają światy*
nie zapominajmy że przy tym wynosisz info nowym kolegom na temat starych
tobie to nie raz lejce i nie tylko już puściły to tam cichutko proszęZróbcie telefon zaufania dla tych co im lejce puszczają![]()
Mi lejce? Żarcik, ale niech ci będziePamiętaj Paweł nie każdy ma takie zwyczaje jak ty..
Odczep się od chłopaka z twoich ust taka obelga to akurat jest komplement
tobie to nie raz lejce i nie tylko już puściły to tam cichutko proszę
bo co, wystawisz mi mandat?Pamiętaj Paweł nie każdy ma takie zwyczaje jak ty..
Odczep się od chłopaka z twoich ust taka obelga to akurat jest komplement
tobie to nie raz lejce i nie tylko już puściły to tam cichutko proszę
nie bo nie pracuję tam gdzie ty a to nie była groźba tylko stwierdzenie faktu że takie pisanie o kimś w twoim przypadku to czysta hipokryzja xDbo co, wystawisz mi mandat?
weź dziadzio odstaw te redsy bo co weekend wbijasz na forum i co weekend zaczepiasz.nie bo nie pracuję tam gdzie ty a to nie była groźba tylko stwierdzenie faktu że takie pisanie o kimś w twoim przypadku to czysta hipokryzja xD
który to juz raz? xdDla którego?
View attachment 14614
Zgadzam sie, taki o, zeby pograc w grena teraz, mocno lajtowy serwerek... taki wakacyjny