DeletedUser
Guest
Wie ktoś czemu nie wyświetlają się budynki i wojsko kiedy wkleje na forum (w sojuszu) ???
Wie ktoś czemu nie wyświetlają się budynki i wojsko kiedy wkleje na forum (w sojuszu) ???
Jak dla mnie to najlepszy konwerer, działa tu wszystko i ataki i szpiegowanie, i walki morskie. Dzięki za stworzenie tak świetnego konwertera![]()
------------------------------------------------------------------------------------------
Agresor: [player][/player]
Miasto:
------------------------------------------------------------------------------------------
Obrońca: brak
Miasto:
Straty jednostek agresora: 0k (-1
-1
-1) miejsc: 0![]()
Straty jednostek obrońcy: 0k (-1
-1
-1) miejsc: 0![]()
Data: konwerter by Livius
Livius, mam taka propozycje, a bardziej pytanie... Dalbys rade zrobic kalkulator morale?
Wiem, ze wzor jest dosc prosty i gdzies go juz widzialem, ale nie chce mi sie za kazdym razem wpisywac w kalkulator w telefonie tego samego wzorku.
Nie znam sie kompletnie na robieniu kalkulatorow do gier, ale ten raczej nie powinien sprawic wiekszego problemu.
i zrób jeszcze kalkulator ataków jesli potrafisz![]()
Jak dla mnie to jest świetny konwerter raportów. Co prawda teraz jest ta funkcja opublikuj, ale ja i tak korzystam z tego.
Ps. Rozwaliłeś mnie z tym opisem: (przycisk Ctrl i trzymając go klikamy na literce U)![]()
Naprawdę, świetny konwenter do raportów. Już sobie załatwiłem sygnaturkę. A czy dałoby się ją tak zrobić, żeby działała w grze?