Nie jadam ryba ryba psuje się od głowy.Uważaj na siebie
Nie jadam ryba ryba psuje się od głowy.Uważaj na siebie
Akurat w to absolutnie wierzęNie jadam ryb
Z tematami kulinarnymi i innymi zapraszam do Hydeparku. Nic nie stoi na przeszkodzie założyć temacik i pochwalić się swoimi kulinarnymi wynalazkami.
A ja w internecie nauczyłem się robić wode z solą na święta.Ja dzieki temu nauczylem sie zaparzyc wode na herbate 8)
Taka najlepsza ale najważniejsze by nie z żółtegoMmm klasyka, woda ze śniegu?
Z żółtego ma zawsze inny aromatTaka najlepsza ale najważniejsze by nie z żółtego
Dla koneserówZ żółtego ma zawsze inny aromat
Z żółtego ma zawsze inny aromat
żółty zawiera witaminę c , polecamTaka najlepsza ale najważniejsze by nie z żółtego
Tomasz wracając do sedna. Jakie witaminy i minerały ma twoja ulubiona panga? W ogóle skąd pomysł by kucharzyć? Jasiu miał być zaangażowany jako pomoc kuchenna?Akurat w to absolutnie wierzę
Dieta rybna to bardzo zdrowa alternatywa dla codziennego jadłospisu. Odrzucenie mięsa na rzecz ryb, wpłynie pozytywnie na nasz organizm. Ryby bogate są w wiele witamin i minerałów takich jak wapń, fosfor, selen, jod, witaminy A, B, E i D oraz kwasy tłuszczowe takie jak Omega-3. Składniki te wspomagają pracę mózgu
Mamy oponentów :>Jak ktoś ma fajne przepisy na szybką i smaczną kolację, to poproszę :>
Tosty też wchodzą w grę :3
No to tak:Jak ktoś ma fajne przepisy na szybką i smaczną kolację, to poproszę :>
Tosty też wchodzą w grę :3