Trzbea pamiętać żeby Cię atakować między 6 a 7 ranoAA no racja,bo jak bym tego nie napisał można by pomyśleć że to jakaś sałatkaale ja wolę chrupkie bułeczki ciepłe
o 6;00 zawsze takie mam kiedy idę do pracy
i robię szybko zawrotkę do domu zostawiam bułki moja budzi się o 7;00 i sobie już je
a ja jadę do pracy
Tylko że On jest poza naszym zasięgiem aktualnieTrzbea pamiętać żeby Cię atakować między 6 a 7 rano![]()
Dziś nie zjadłem śniadania - wszystkie środki pieniężne przeznaczyłem na nagrodę w konkursie "Największy idiota na serwerze"Według moich danych dzisiaj na śniadanie Haszek zjadł:
4 kanapki z szynką
2 bułki z kotletem schabowym
14 wafelków cytrynowych
72 śmiejżelki
Wczoraj dostałam też wiadomość, że nie chciał wziąć witaminy c i rutinoscorbinu, ale to akurat może być plotka
PS. Grażynko, wielkie dzięki za info!
Chłopie na maturze ?oszalałeś xD ktoś się może odwołać do tego jak nie zda egzaminu i będziecie wszyscy powtarzać egzamin dosłownie wszyscy
bo była taka sytuacja ze ktoś od pilnujących osób sobie czytał gazetę i był od tego szelest jak przewijała strony
a to się okazało że ktoś nie zdał i się do tego odwołał że to niby rozpraszało i co ? powtarzali
![]()
Widać coś im doskwieratak... z tego co slyszalam chyba wpisami na fejsie
To jest Onaspartaker weź się ogarnij nie znasz faktów a się wypowiadasz. Ja na fejsie do nikogo z grepo nie pisałem. Sytuacje może ci przybliży twoj kolega Bombi.
To może dla rozwiania wątpliwości wklej tą rozmowę, niech inni osądzą, chyba, że jednak masz coś do ukrycia?spartaker weź się ogarnij nie znasz faktów a się wypowiadasz. Ja na fejsie do nikogo z grepo nie pisałem. Sytuacje może ci przybliży twoj kolega Bombi.