Dobra przyznaje się monitor miałem wyłączony to pewnie dlategotylko 30? chyba damianowi nie siadło
Akurat teraz się posypały za to bany w ekipie BN tak że to nie wymysły XDDDDDRok 2022, a celowanie jest nadal nazywane botem/skryptem... zmieńcie płytęzd
Moje teżej, moje zniknęły. co to za czary?![]()
Akurat teraz się posypały za to bany w ekipie BN tak że to nie wymysły XDDDDD
To nie nasza sprawka tylko waszego gracza więc mnie nie pytajA kiedy dla mnie?![]()
Napisz do supportu żeby Ci dali. Jak ładnie się postarasz to dostaniesz.A kiedy dla mnie?![]()
Właśnie o tym pisze, że uwielbiam takie sytuacje. Moje też nie jednokrotnie zostały skasowane, anie było w nich nic takiego złegoej, moje zniknęły. co to za czary?![]()
Polecam metodę mojego mentora @LeitoNapisz do supportu żeby Ci dali. Jak ładnie się postarasz to dostaniesz.
Jaką? like na każdy komentarz ?Polecam metodę mojego mentora @Leito
W skrócie nudadzień zakończony bez bana oraz bez szaraków. jest sukces i spokój XD
Mimo waszym streamom, waszym hejtom, wrócił tíoPewien zaś Samarytanin, wędrując, przyszedł również na to miejsce. Gdy go zobaczył, wzruszył się głęboko: podszedł do niego i opatrzył mu rany, zalewając je oliwą i winem; potem wsadził go na swoje bydlę, zawiózł do gospody i pielęgnował go. Następnego zaś dnia wyjął dwa denary, dał gospodarzowi i rzekł: „Miej o nim staranie, a jeśli co więcej wydasz, ja oddam tobie, gdy będę wracał”.