Hehehe
Mówienie że normalny sojusz by podbił prawie 50 wioch, które nagle zrobiły się czerwone kiedy samemu nie jest się w stanie podbić nic to wg mnie hipokryzja i tyle. To co bym zrobił nie ma na to żadnego wpływu, na szczęście wojtasowi nie udało się wyciągnąć graczy z mojego soja i nie muszę się tym martwić(oby nie czekała mnie niespodzianka).
Synopa to było coś, dinale musieliśmy się sami ze sobą spinać, żeby coś się działoCzuję się jak na synopie albo dimale za dobrych czasów <3
Dokladnie maja lipe w sojuszu ktos odejdzie i trola strzelaja jak bys nie wiem co im zrobil xD nauczcie sie prowadzic sojusz a pozniej kozakow starajcie sie tam utrzymac a nie piszecie i wyzywacie xDznowu podbierają graczy i jest ok?a jak ktoś od nich odejdzie to nadal beee?
nie drażnij swego pana wasaluIkaaxo chodź na front kozaku wyzywam cię ja ubek pierwszy wspaniały
+1Sprzedawczyk to sprzedawczyk co za różnica czy sie przejmie czy graduje czy co inne, oddałby miasta które podbił dzięki sojuszowi i się przeniósł na drugą stronę to by nie było problemu a tak to trzeba tępić w każdy sposób bo przez takie coś grepo upada na samo dno
Ja z apki to jestem rzeźnik psze PanaKozaki to może na nowym, tutaj by was ubek z apki przeorał XD
nie zrozumiałes o czym adasko piszeDokladnie maja lipe w sojuszu ktos odejdzie i trola strzelaja jak bys nie wiem co im zrobil xD nauczcie sie prowadzic sojusz a pozniej kozakow starajcie sie tam utrzymac a nie piszecie i wyzywacie xD
Ubek ma nie ma pana, Ubek to wolny skrzatnie drażnij swego pana wasalu