DeletedUser32293
Guest
O następna chorongiewa się tu udziela
Tylko, że grajki od Was latają gradem nie tylko po tych "sprzedawczykach"To że trzeba jechać ze sprzedawczykami to chyba mam dobrą racje, ha tfu
Po coś jest ten gradTylko, że grajki od Was latają gradem nie tylko po tych "sprzedawczykach"
Szok, nie?
Mam nadzieję, że będziesz twardo stał przy tym, a nie skończysz gry tak jak Patryk. BuziakPo coś jest ten grad
LindosTo ci przyznam racje messyna była najbardziej patologicznym światem i nic mnie już w grepo nie zaskoczy nawet jak ja się sprzedam![]()
Przynajmniej się nie sprzedaje jak co niektórzyMam nadzieję, że będziesz twardo stał przy tym, a nie skończysz gry tak jak Patryk. Buziak
Szare też po coś są co nie idolu? stvch0wivkMam nadzieję, że będziesz twardo stał przy tym, a nie skończysz gry tak jak Patryk. Buziak
Szary, to zaraz po czarnym, mój ulubiony kolor :3Szare też po coś są co nie idolu? stvch0wivk
no oszczep takiego gracza właśnie do soja zabrałeś gratuluje udanej rekrutacjiZglosiles mnie do supportu wiec jedziesz na ostro... ojciec cie tego nauczyl ? To ci wpoili ?? Haha czas na suicide!
No messyna była tak dzięki VVVUwierz mi że messyna przebija wszystkie światy razem wzięte a bym powiedział że na 2 miejscu jest byllis na lidnosie chyba pierwsze szare dałem jak pewna osoba mi sojusz skasowała ;p
no oszczep takiego gracza właśnie do soja zabrałeś gratuluje udanej rekrutacji![]()