Aż chęć jest by wrzucić ss z rozmowy na wu o tym co możesz zrobić do słuchawki XDDDDDDDDDDDDo mnie też tak mówiła :<
Nie wiem o czym Ty mówisz. Ja jestem spokojnym graczem to ty wysyłasz 3h ataki po 11-12 ogni i latasz offem po całej wyspie wiedząc, że czuwam. Jak Twoje offy? Stałeczka z Kosałki wleciała?
No to klasyczek wleciał, stawka podbita bo zaledwie 1k bierm wystarczy aby futra nie odbiły sameogłaszam oficjalnie że na mojej okupacji wystarczy 7k biremI tak kroniczka ogni nie ma xD
Pozdrawiam i miłego wieczorku
MURARZ Vilkord
Pozdrowienia dla Amarangolda![]()
No to klasyczek wleciał, stawka podbita bo zaledwie 1k bierm wystarczy aby futra nie odbiły same
futerka nie przyjmują tak jak kronika xd. Już tego nie widzicie jak przyjmujecie graczy z różowych świnek czy od nas co odeszli... No ale cóż, nie pamięta wół jak cielęciem był..No to klasyczek wleciał, stawka podbita bo zaledwie 1k bierm wystarczy aby futra nie odbiły same
pije do tego iż czepia się że nie lecimy sami z odbijaniem, tylko z paktowiczamiNie wiem do czego ty teraz pijesz.
Jakieś luźne przejście ze stałek do rekrutacji
Sam zaczynasz prowokacje i potem zdziwienie, że ktoś odpowiada.
Czyli jakby nie patrzeć jest po dobrej stronie barykady esTo nie pierwsze jego prowokacje. On się tak napina. prowokuje, wypisuje na PV. Się wkurza jak mu offa zbijesz i potem lata Ci nieudolnie i zdziwko, że taka sama odp. a potem Ci przyjdzie na FO i będzie pisać, że to Ty zacząłeś.
I On robi , bo to Ty robisz.
Prawdziwy szeryf grepo.