Ten gościu z Lato co ciągle lamentował na FO i chciał się bić z KacpremNie znam,pewnie jakiś no nołnejm
Ten gościu z Lato co ciągle lamentował na FO i chciał się bić z KacpremNie znam,pewnie jakiś no nołnejm
A już wiem,cały sojek taki jest podobny do niego xdTen gościu z Lato co ciągle lamentował na FO i chciał się bić z Kacprem
Dzięki , w końcu ten sojusz to moje dziecko , więc dobrze ze jesteśmy sobie podobni .A już wiem,cały sojek taki jest podobny do niego xd
Jakoś na synopie dzień w dzień sam po 40 rzucałem dziennie i serwer działał Inno to prawdziwi profesjonaliści jeśli chodzi o tworzenie serwerówNie no ludzie przecież jak Wy zaczniecie walić w niego błyskawicami to jeszcze bany dostaniecie bo ziemniaczane serwery się zwieszą od tego XD
Wracaj na to lato bo za 2/3 miechy świat będą zamykaćDzięki , w końcu ten sojusz to moje dziecko , więc dobrze ze jesteśmy sobie podobni .
I z czego tu się cieszyć xdDzięki , w końcu ten sojusz to moje dziecko , więc dobrze ze jesteśmy sobie podobni .
przy takiej szybkości colo nie będzie rzucać błysków co chwilę a gracze nie będą złocić budynków więc inno nie zarobi
nie będę, bo mam zamiar pójść na urlop po dwóch intensywnych latach rzucania błyskawicprzy takiej szybkości colo nie będzie rzucać błysków co chwilę a gracze nie będą złocić budynków więc inno nie zarobi
Nic dodać nic ująćcolo zawsze będzie rzucać dużo błyskawic to jego moc specjalna
Dobra zamknij tam jadaczkę , bo nie błyszczysz przed nikim, jedynie te twoje przydupasy Ci lajkuja ale to jeszcze wieksze ameby od Ciebie.
Mam dla was chelange! Wejdzcie na nowy swiat i udowodnijcie kto jest prawdziwym mezczazna a kto samicą. Nie zalujcie zlota.
A Mosiek Komandos bedzie obserwowal i sprzedawal surowe!!!
Zreszta nie na temat piszecie!!! Wyjdzie ze mnie teraz rudy!! Gdze jest moderator??!!!
Tak bo rudy to nie wlosy to charaktertu jest rozmowa o świecie i nie tylko więc określonego tematu nie ma więc wiesz a rudy to jesteś i to widać
stan umysłuTak bo rudy to nie wlosy to charakter