norbert-omega Guest 27. Kwi 2013 #41 Odp: Omega - party Acha , jestem farmą , która mnie proponuje podbić: 800 pkt na 351 pkt. Ja mam mniej.
Odp: Omega - party Acha , jestem farmą , która mnie proponuje podbić: 800 pkt na 351 pkt. Ja mam mniej.
gildon 17. Lip 2013 #42 Odp: Omega - party Co tak cicho? Co tak buro? Co tu tak postów mało? Ludziska dajcie czadu! Niech spam triumfuje! Niech lecą banany!
Odp: Omega - party Co tak cicho? Co tak buro? Co tu tak postów mało? Ludziska dajcie czadu! Niech spam triumfuje! Niech lecą banany!
cvxz1000 Guest 20. Lip 2013 #43 Odp: Omega - party gildon napisał: Co tak cicho? Co tak buro? Co tu tak postów mało? Ludziska dajcie czadu! Niech spam triumfuje! Niech lecą banany! Kliknij aby rozwinąć... Wszystkich Spamerów Miesiąca gdzieś wcięło? Hej, my tu potrzebujemy rozrywki.
Odp: Omega - party gildon napisał: Co tak cicho? Co tak buro? Co tu tak postów mało? Ludziska dajcie czadu! Niech spam triumfuje! Niech lecą banany! Kliknij aby rozwinąć... Wszystkich Spamerów Miesiąca gdzieś wcięło? Hej, my tu potrzebujemy rozrywki.
chrycho13 25. Lip 2013 #45 Odp: Omega - party Temat zamykam ze względu na to, iż temat do spamu powstał już wcześniej