ObserwujęA co tu mordo robisz
ObserwujęA co tu mordo robisz
Misiu nie ma po "czym" już teraz. Złomkuję się na diabeloos, bo żadnego chętnego nie było. Ciężki był ten serwer pod względem psychicznym. Kurcze tyle złych rzeczy się wydarzyło, tyle zakłamania i fałszerstwa...Aniu jedziesz z nimi
Lofto jeden dziewięć trzy dziewięćO przepraszam że wejdę między Was ale chciałbym zaznaczyć że matysele jest moim przyjacielem i tak łatwo się nim nie podzielę.
Tylko jak mogę go lofciać.
Leituś odczep się od mojego mężczyzny ^^O przepraszam że wejdę między Was ale chciałbym zaznaczyć że matysele jest moim przyjacielem i tak łatwo się nim nie podzielę.
Tylko jak mogę go lofciać.
Z Matysiem penetrowaliśmy zakamarki naszej przyjaźni na długo przed Tobą!Leituś odczep się od mojego mężczyzny ^^
Choć pokaże Ci wiatrówkęLofto jeden dziewięć trzy dziewięć
Z Matysiem penetrowaliśmy zakamarki naszej przyjaźni na długo przed Tobą!
Chwała HiS
Ale byli w HiSie ? Czyli chwała HiS :>Powtórzę Drogi, tak jak kilka miesięcy temu. To nie wygrał His. To wygrała mocna ekipa (zebrana przez pewnego dobrze szanowanego Szefa oraz kilku wspaniałych faworytów Grepo cieszących się dobrą opinią, wydźwiękiem oraz popularnością, obiektywizmem, humorem, smakiem ), która postanowiła z dobroci swojego serduszka i chyba świętego spokoju poświęcić swoje pinionszki, złomy oraz czas na w zasadzie bardzo prostą grę tutaj, aby w końcu zdobyć te mieczyki dla cudownej szefowej Wiktorii - jej pierwsze wybłagane zdobyte się należy;
Graczom olbrzymie podziękowania
Piszę to, ponieważ wasza cudowna szefowa nawet chyba wam tu oficjalnego "pocałuj mnie w nosek" wam nie napisała
Nie mniej jednak świetna robota wszystkich, którzy do końca wytrwali
- Hisom dziękuję za palikowanie wysp dominacyjnych w dzień dominacji wiedząc, że mają od samego startu zapewnione pierwsze miejsce oraz i przewagę ponad (chyba) 43% nad całą resztą (reszta to jakieś 20%-14%-7%) - to było mocne zakończenie :]
Dziękuję za serwer
Udanej zabawy życzę być może na następne
Powtórzę Drogi, tak jak kilka miesięcy temu. To nie wygrał His. To wygrała mocna ekipa (zebrana przez pewnego dobrze szanowanego Szefa oraz kilku wspaniałych faworytów Grepo cieszących się dobrą opinią, wydźwiękiem oraz popularnością, obiektywizmem, humorem, smakiem ), która postanowiła z dobroci swojego serduszka i chyba świętego spokoju poświęcić swoje pinionszki, złomy oraz czas na w zasadzie bardzo prostą grę tutaj, aby w końcu zdobyć te mieczyki dla cudownej szefowej Wiktorii - jej pierwsze wybłagane zdobyte się należy;
Piszę to, ponieważ wasza cudowna szefowa nawet chyba wam tu oficjalnego "pocałuj mnie w nosek" wam nie napisała
- Hisom dziękuję za palikowanie wysp dominacyjnych w dzień dominacji wiedząc, że mają od samego startu zapewnione pierwsze miejsce oraz i przewagę ponad (chyba) 43% nad całą resztą (reszta to jakieś 20%-14%-7%) - to było mocne zakończenie :]
Dziękuję za serwer
Powtórzę Drogi, tak jak kilka miesięcy temu. To nie wygrał His. To wygrała mocna ekipa (zebrana przez pewnego dobrze szanowanego Szefa…
A Ty ciągle to samo - ciągle Cię boli moja osoba. Ciągnie się to od Olousa już, choć nie wiem czemu i w sumie mało mnie to interesuje. Daj sobie spokój, zajmij się sobą, swoją grą i swoimi znajomymi o ile jakichś masz, a nie mną i tym, czy i jak podziękowałam swoim graczom.Powtórzę Drogi, tak jak kilka miesięcy temu. To nie wygrał His. To wygrała mocna ekipa (zebrana przez pewnego dobrze szanowanego Szefa oraz kilku wspaniałych faworytów Grepo cieszących się dobrą opinią, wydźwiękiem oraz popularnością, obiektywizmem, humorem, smakiem ), która postanowiła z dobroci swojego serduszka i chyba świętego spokoju poświęcić swoje pinionszki, złomy oraz czas na w zasadzie bardzo prostą grę tutaj, aby w końcu zdobyć te mieczyki dla cudownej szefowej Wiktorii - jej pierwsze wybłagane zdobyte się należy;
Dziękuję za serwer