DeletedUser9588
Guest
bzdury piszesz, gram od lambdy czyli ok. 10 lat bez złota jedynie premkaNa szybkim świecie złoto nie daje wielkiej przewagi bardziej potrzebna jest aktywność![]()
bzdury piszesz, gram od lambdy czyli ok. 10 lat bez złota jedynie premkaNa szybkim świecie złoto nie daje wielkiej przewagi bardziej potrzebna jest aktywność![]()
To chyba nie grasz za dobrze skoro takie bzdury piszesz. Na x4 po ochronce bez wydawania złota masz rozwinięte polis + pełną pake offa, a jak jeszcze miałeś szczęście z palikami to możesz mieć kolejne 2 miasta gdzie możesz postawić trochę defa do obrony albo offa jak nie masz duzego zagrożenia. A event ? to już zależy od jego typu np. dając taką próbę procarzy to na spokojnie jesteś bez złota stawiać z niej paki defa do obrony albo mitów i to już na początku.bzdury piszesz, gram od lambdy czyli ok. 10 lat bez złota jedynie premkana początku serwera nawet jak jest szybki świat nic nie zdziałasz, szybki rozwój polis, kolon na click, ognie, wojo, ewenty itp. Choć nie powiem, grałem z grajkami gdzie była aktywność non stop 24h, messenger, tel., discord i mega mózgi w koordynacji def/off do tego synchro i się nosa ucierało
![]()
Już wyjaśniam co miałem na myślibzdury piszesz, gram od lambdy czyli ok. 10 lat bez złota jedynie premkana początku serwera nawet jak jest szybki świat nic nie zdziałasz, szybki rozwój polis, kolon na click, ognie, wojo, ewenty itp. Choć nie powiem, grałem z grajkami gdzie była aktywność non stop 24h, messenger, tel., discord i mega mózgi w koordynacji def/off do tego synchro i się nosa ucierało
![]()
Nie pomagaszJa wchodzę z ekipą, ale dopiero w marcu żeby nie było za łatwo.
Podobno nie lubisz operować mała ilością miast to akurat do marca trochę ich nazbieraszSisi Ale sama widzisz, zwolnienie do marca może być.
Nie jestem Twoją mamą to raz, a dwa - nie ma zwolnienia. Musisz iść, bo ktoś mnie musi wkurzać.To jak nikt nie wbija, to mogę dostać zwolnienie, co nie mamo Sisi ?
Widzisz, bo grepo dzieli się na kilka etapów pod względem ilości miast.Podobno nie lubisz operować mała ilością miast to akurat do marca trochę ich nazbierasz![]()
Więc nie wiesz co traciszEtap 0 - nie zdarzył mi się od ponad 10 lat![]()
Nikt sobie nie wyobrażaNie wyobrażam sobie świata bez czołowego spamera alfy![]()
Na mesembrii jestem, w sumie zawsze gdzieś jestem - nie koniecznie gram, ale jestem.Czekaj, czekaj, to gdzie "grałaś' między emporionem, a olousem?