Za darmo to uczciwa cena
Jędruś dobrze piszesz, tylko... za dużo bimberku - to nie ten światGratulacje dla Lisów to chyba najszybszy wolny świat jaki widziałemTylko czy dacie radę do cudaków dotrwać
![]()
Może 1v1 robimy?kiedy akcja na mnie? bo tak szczerze to ten świat mi sie juz znudził i sie wypaliłem. Nie mam co bić.... jeśli śpioszki o mnie nie zadbają to będzie out z tego świata :/
Ty masz problem z festynami , a ja z pochodami Szymuś mi sporo zajęcia zafundowałsuper, właśnie wrzuciłem kolejne 21
Droga do zwycięstwa nie zawszę prowadzi szlakiem wojny~~Pan Kula 2021.Ty masz problem z festynami , a ja z pochodami Szymuś mi sporo zajęcia zafundował![]()
Skoro tak twierdzisz to po co te prowokacje , podbiłeś raptem 1 miasto aktywnego gracza śpiochów , a szczycisz się na forum jak byś zdobył dziesiątki takich miastDroga do zwycięstwa nie zawszę prowadzi szlakiem wojny~~Pan Kula 2021.
Bo lubię to po 1,Skoro tak twierdzisz to po co te prowokacje , podbiłeś raptem 1 miasto aktywnego gracza śpiochów , a szczycisz się na forum jak byś zdobył dziesiątki takich miast