Ciężkie życie na tym Pemgazie ://
@\*Nasgul\* Popatrz jaki ładny strzał.
W sumie to nie sprawdzałem, ale na logikę skoro heroiczna(a nie żagiel) działa na hydry, to z syrenami tak samo być powinno.ciekawy raport byl. Na innych swiatach nie bylo Syren. Heroiczna sila dziala na to cos?
W sumie to nie sprawdzałem, ale na logikę skoro heroiczna(a nie żagiel) działa na hydry, to z syrenami tak samo być powinno.
Niemniej w grepo to nigdy nie wiadomo xd
Śpioszką psycha sitting? xD
Nie chwal się, też mam podobny raport tyle, że z ogniami, lecz w mojej sytuacji był ogórkowy atakujący na ogórkowym morzu
To pokaż, czemu się ukrywasz z takim dobrami.Nie chwal się, też mam podobny raport tyle, że z ogniami, lecz w mojej sytuacji był ogórkowy atakujący na ogórkowym morzu![]()
Ty no nie wiem ale ja szarych nie strzeliłem xDJasiu grzeczniej, bo znów będą szare![]()
No cóż za nawiązanie do tematu wyżej,pełen szacun dla elokwencji kolegi,czego oni teraz was uczą w tych szkołachNie no bronderere ty przechodzisz samego siebie. Trzeci start na Pegasie będzie?
View attachment 12071
Metod probabilistycznych i statystycznych, Technologii sieciowych, Technik transmisji sygnałów, Języków i paradygmatów programowania, Baz danychNo cóż za nawiązanie do tematu wyżej,pełen szacun dla elokwencji kolegi,czego oni teraz was uczą w tych szkołach![]()
A o czym innym mogę pisać na forum poświęconym grze jaką jest grepolis. O zdrowiu? O codziennych problemach? Raczej nie pisałbym z Tobą na żaden inny temat jak o grze gdyż jesteś dla mnie cienki Bolek. Sama twoja postawa wobec przeciwników pokazuje jaką jesteś zadufaną osobą.Jeżeli gra to sprawy przyziemne i najważniejsze dla Ciebie,to gratuluje podejścia do życia-grałem z nudów,nie nudzę się to gra mnie przestała bawić![]()