DeletedUser14342
Guest
Odp: Poszukiwacz wysp - Juktas
uff
ponad 20 min szukałem ale opłaciło się
(924/604)
uff
ponad 20 min szukałem ale opłaciło się
(924/604)
Ale to chyba na tym polega, żeby AnotherPlayer Was trochę zaskakiwał czasem, kiedy pojawia się kolejny screenWczoraj cały dzień forum śledziłem - screena nie było.. Może określisz stałą godzinę albo tak w przybliżeniu. 29-21 myślę żeby każdemu pasowało.
Obawiam się, że związek jednak ma - w końcu szukamy wyspy na mapie jednego ze światów Grepolis.Konkurs beznadziejny i nie mający jakiegokolwiek związku z grepolis...
Zarówno pomysł, jak i wykonanie konkursu jest przez jednego z graczy - AnotherPlayer. Tak więc nie jest on prowadzony przez moderatorów, my jedynie pomagamy.tworzony przez moderatorów,
Każdy z Juktas może przecież odszukać taką wyspę i sprawdzić, czy odpowiedź jest udzielona poprawnie. Chciałabym również zauważyć, że odpowiedzi są udzielane na forum jako posty, każdy może śledzić ten temat i na bieżąco czytać poszczególne odpowiedzi.bez jakiejkolwiek możliwości sprawdzenia poprawności i czasu odpowiedzi na pytania ( obrazki )...
Bardzo dobrze, że doczekał się tylu stron. Mam nadzieję, że doczeka się więcej, gdy tylko pojawią się nowe fragmenty mapy.Doczekał się az 4 stron![]()