Pytania powracającego gracza :P

Hej, po wielu latach powróciłem do gry w Grepolis :p Chciałbym was bardzo poprosić o porady albo rozpiskę, dot. tego jakie konkretnie badania powinienem zbadać (a których NIE badać) w każdym z moich miast oraz które budynki rozbudowywać i do jakiego lvlu, których nie rozbudowywać i czy jakieś burzyć po jakimś czasie.
Oraz czy dobrych Bogów wybrałem i czy wszędzie murek musi być na 0 lub 1?

Świat Elasa
1 miasto - podstawowe miasto, głównie handlowe oraz mityki (farmienie surek i łask), Hera
2 miasto - główny OFF lądowy, wstępnie Zeus
3 miasto - główny OFF morski, wstępnie Posejdon
kolejne - nie wiem

PS: TUTAJ w ramach "ciekawostki" screen z akademii w pierwszym, głównym mieście ze świata Ialissos, na którym grałem w 2018. Wstawiam raczej w ramach ciekawostki bo pewnie od tego czasu weszły różne patche zmieniające statystyki badań

Z góry dzięki!

Ostatnia edycja:
Hej, po wielu latach powróciłem do gry w Grepolis :p Chciałbym was bardzo poprosić o porady albo rozpiskę, dot. tego jakie konkretnie badania powinienem zbadać (a których NIE badać) w każdym z moich miast oraz które budynki rozbudowywać i do jakiego lvlu, których nie rozbudowywać i czy jakieś burzyć po jakimś czasie.
Oraz czy dobrych Bogów wybrałem i czy wszędzie murek musi być na 0 lub 1?

Świat Elasa
1 miasto - podstawowe miasto, głównie handlowe i do farmienia harpiami, później OFF lądowy Hera
2 miasto - główny OFF lądowy, wstępnie Zeus
3 miasto - główny OFF morski, wstępnie Posejdon
kolejne - nie wiem

PS: TUTAJ w ramach "ciekawostki" screen z akademii w pierwszym, głównym mieście ze świata Ialissos, na którym grałem w 2018. Wstawiam raczej w ramach ciekawostki bo pewnie od tego czasu weszły różne patche zmieniające statystyki badań

Z góry dzięki!
stary system, wiec mur 0/1 i tak nie robi roznicy, jak grasz pod offa to wszedzie ustawiasz afrodyte
ps. nie ma co wracac do gierki nq

dorocia

Zespół Grepolis
Nie wiem czy szczerze, w każdym razie konsekwentnie pozostaje wierny Grepolis. Czyżby były to próby zniechęcenia ewentualnych przeciwników?

Do góry