Dajcie cerate kacperek lan mi pisał, że chętnie ustąpi miejsca dla mnie :>
Pisałem Ci o tym na dc. Między nami jest taka właśnie różnica, że wolimy przegrywać sami niż wygrywać z ludźmi co np zaganiają czyjeś dziewczyny na FO do mojej marchewyA było dać ceratę dziobakowi![]()
Pisałem Ci o tym na dc. Między nami jest taka właśnie różnica, że wolimy przegrywać sami niż wygrywać z ludźmi co np zaganiają czyjeś dziewczyny na FO do mojej marchewy![]()
Królik ale widzisz, że niektórych rajcuje wygrana w 300 osób XDDDDD , bo w 50 by nie mieli cienia szans.Przypominam, że ty tu się też już pożegnałeś jakiś czas temu, wrzucić ci screena żeby przypomnieć jak kończyłeś po akcji z marchewkami? Łatwo teraz kłapać pyskiem, szkoda że wtedy nie chciałeś dyskutować na temat osób z którymi grasz xd
Gdybym drugi raz mógł napisać każdemu sojuszowi z koalicji proszącemu o pakty na początku świata że gramy sami bo ich nie lubimy znowu bym to zrobił, niczego nie żałuję i z uśmiechem wezmę to na siebie![]()
xDDDKrólik ale widzisz, że niektórych rajcuje wygrana w 300 osób XDDDDD , bo w 50 by nie mieli cienia szans.
To tylko gra. Ale sam wiesz ile znaczy kogoś słowo itp.
Siema, nagidos.Królik ale widzisz, że niektórych rajcuje wygrana w 300 osób XDDDDD , bo w 50 by nie mieli cienia szans.
tylko drogi wilczku, kolega królik jasno napisal ze od poczatku plul im w twarz, bo ich nie lubi to chyba zdawał sobie sprawe jak to bedzie wyglądać?Królik ale widzisz, że niektórych rajcuje wygrana w 300 osób XDDDDD , bo w 50 by nie mieli cienia szans.
nie grałem na Nagidos do końca.Siema, nagidos.
fakt sam się zgadzam z tym, że balkoniki tam robią wszystko(wy jesteście siła koalicji)tylko drogi wilczku, kolega królik jasno napisal ze od poczatku plul im w twarz, bo ich nie lubi to chyba zdawał sobie sprawe jak to bedzie wyglądać?
a teraz bol? Mozemy sie czarowac ze to ze koalicja liczy 300 osob,ale chyba kazdy zdaje sobie sprawe ze przewage robia baloniki.i w sumie moge wam oddac ze ta cala koalicje zbilibyście o głowę ,gdyby nie te wścibskie baloniki.
w 50 by nie mieli szans, a od 2 miesięcy na każdym kroku wspominacie, że balkoniki to solo ugrałyKrólik ale widzisz, że niektórych rajcuje wygrana w 300 osób XDDDDD , bo w 50 by nie mieli cienia szans.
1.Napisałem że z taką przewaga liczebna powinniście nas zniszczyć.Dobra, nie chce mi się nadrabiać wszystkiego, więc wyjaśnijmy te najświeższe sprawy.
Wolf, serio? Cały serwer puszyłeś się, że koalicja w 300 osób nie daje rady, a teraz udajesz wielkiego poszkodowanego jak się okazało, że musicie mate odklepać xd
Za to, jak Rodos wygląda jakoś od maja możesz podziękować swoim ex sojusznikom.
Skończ z tym płaczem, bo mam wrażenie, że Ty od maja w każdym wpisie wspominałeś o balkonikach i zmianie strony przez nas, nudzisz mnie już
w 50 by nie mieli szans, a od 2 miesięcy na każdym kroku wspominacie, że balkoniki to solo ugrały
rozpędź się i dawaj barana w ścianę, serio, bo mam wrażenie, że coraz bardziej się odklejasz xd
I TAK, MOJE SŁOWO XD
I jakbym mógł cofnąć czas, to bym jeszcze raz się sprzedał do koalicji żeby teraz czytać, jak strzelasz kasztanami z wiadomego miejsca. Satysfakcja ogromna.