Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wasza wygrana na pewno nie była zasłużona.
To po co jest to Forum? Myślałem ze to platforma do wypowiedzi, do których można się odnieść co tez zrobiłem. Warto też pamiętać, że słowa generalnie coś znaczą i niosą jakieś znaczenie, wiec nie rozumiem oczekiwania braku reakcji gdy ktoś bezmyślnie je wypowiada. Co do luzu mam go myślę dostatecznie dużo - zapraszam na sojuzsowego Disca podczas jakiejś akcji w celu przekonania się ;PWyluzuj koleszko xD to tylko słowa, ale jak CIę ruszają to może są prawdziwe?
"Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia".
Nudna jesteś ZepkaWasza wygrana na pewno nie była zasłużona.
Czemu?Wasza wygrana na pewno nie była zasłużona.
Nudny już jesteś .Na pewno bardziej jak Twoja na nagidos.
Kobieto Ty naprawdę aż tak płytki masz tok myślenia? Nie boli bo miałem pw z walki.Nudny już jesteś .
Tak Cie boli, że miałeś 600 k mniej pw niż ja a nie na odwrót ( bo ja, ąż 1 200 k na rozbijaiu miałam )
Wystarczyło mieć naciągane 736 116 pw by na miecze zasłużyć, więc o czym ty piszesz haha
No szacun dla wojownika .Kobieto Ty naprawdę aż tak płytki masz tok myślenia? Nie boli bo miałem pw z walki.
Szkoda, że świat się skończył wystawiłbym jak skomlalas o złom na złotych. Nawet obrażona byłaś że Ci odmawiali.
Potem były zebry o miasta z rozbiórek. Wiecznie coś Ci wadzi i szukasz dziury. W całym. Byłaś najbardziej niezasłużona osoba w składzie o miecze. No cóż człowiek się uczy na błędach trzeba było Cię wyciąć z naszych wysp jak tylko oszczep Cię wyrzucił zamiast słuchać wiecznego narzekania.
Cały serwer marudzilas i wiecznie miałaś problem, jeśli w Twojej ocenie taka postawa jest wyznacznikiem sukcesu. Gratuluję !
Zero walki, złom i miasta z rozbiórek tak teraz wygląda pro gracz. Czas się zwijać zatem.
Oczywiście, że brana była ilość miast na dominacyjnych wyspach a co za tym idzie slotow.To na nagidosie według PW, a nie slotów, był główny skład wybierany?
Napisze inaczej .„Haters gonna hate”
Może rozwiniesz mysl dlaczego nie była zasłużona ? Jakieś konkretne argumenty ?
Dobra zamilcz lepiej .Foo nie wymagaj od zepki argumentów na poparcie swoich tez bo to taki typ co wiecznie szuka dziury w całym.
Jak widzisz post wyżej chwali się że wygrała coś dzięki zlomowi. Brawo Pani Helios odpalaj kolejne złote i wygrywaj jeśli to dla Ciebie esencja gry. Boli mnie ? Raczej mi przykro, że ludzie jak Ty wypaczają rozgrywkę. Niestety na nagidos było sporo graczy którzy uczciwie slali deff mało im wpadało PW i się nie zalapali.)Jak widzisz kolego z postu powyżej gdy wojsko musi służyć walce i nie ugrała nic to nagle świat jest be.
Ludzie są źli bo przecież zabrakło złotych i złomu. Zepka naprawdę napawa Cię dumą fakt który tu wszystkim obwieszczasz?
Pokrzyczałeś ,że nie odpowiedziałam i dostałeś lajka od tilli13, która doceniła wasz wkład w postaci ataków na mnie , powera za akcje poiżej pasa z ochronka na początek jego gry i temat ucięty . Typowy internetowy Hater........Czyli mam rozumieć, że "pokrzyczałaś"o Balkonikach na Rodosie i temat ucięty tak? Lepiej o Nagidosie odgrzewać kotleta..... Coś tam napisałaś, padło pytanie o argumenty i cisza. Typowy internetowy hater .......