Kobieto Ty naprawdę aż tak płytki masz tok myślenia? Nie boli bo miałem pw z walki.
Szkoda, że świat się skończył wystawiłbym jak skomlalas o złom na złotych. Nawet obrażona byłaś że Ci odmawiali.
Potem były zebry o miasta z rozbiórek. Wiecznie coś Ci wadzi i szukasz dziury. W całym. Byłaś najbardziej niezasłużona osoba w składzie o miecze. No cóż człowiek się uczy na błędach trzeba było Cię wyciąć z naszych wysp jak tylko oszczep Cię wyrzucił zamiast słuchać wiecznego narzekania.
Cały serwer marudzilas i wiecznie miałaś problem, jeśli w Twojej ocenie taka postawa jest wyznacznikiem sukcesu. Gratuluję !
Zero walki, złom i miasta z rozbiórek tak teraz wygląda pro gracz. Czas się zwijać zatem.
No szacun dla wojownika .
Pw zdobyte w uczciwej walce ( zjechany off z paru miast wroga w godzinę czy 2 przed jego wejściem do vvv czy na birkach wstawionych w jego miasto przed jego przejściem ) Na strategii no tak to nie boskie - że podwaja, wojsko zostawione do rozbicia to nic bo to nie złom haha.
Były jakieś wyspy fajnych chłopaków bo sobie nie przypominam. ?
I chyba z tymi miastami z rozbiórek to mówisz o sobie - nawet na ostatnie miasto na wyspie kroniki , jak pies się rzuciłeś po nocy jak mi reza spada.
No szkoda, ze świat się skończył w takim razie bo chciałabym te moje skomlenie zobaczyć .
Nie będę komentowała twojego poziomu myślenia bo szkoda słów .
Wielki Qubek wlazł na czubek i będzie po wszystkich forach wypisywać , że Predi zasłużył na mieczyki bo mu kumple nabili 4 kk złomu nabili a np. Aniula tez bo Ci deffa wysyłała więc trzeba było ją zezłomować .
Nie grałeś ze mną więc bądź tak miły i nie wypowiadaj się czy zasłużyłam czy nie. Nie grałeś nawet w koalicji przypominam .
Naprawde chciałabym zobaczyć jak robisz akce samemu mając 3 miasta na terenach wroga nie skamląc o deff.